Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019

Πρόγραμμα Leader: Κάνουμε προσωπική μας δέσμευση την προεκλογική εξαγγελία του απερχόμενου


Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου – Περήφανοι Ξανά», έκανε την ακόλουθη δήλωση: 


«Σε μια ακόμη προφανή προεκλογική κίνηση πανικού ο απερχόμενος Περιφερειάρχης ανακοίνωσε σήμερα ότι θα μοιράσει, μετά τις εκλογές, εκατομμύρια ευρώ μέσω της Αναπτυξιακής Ηπείρου και του προγράμματος Leader ΤΑΠΤοK.
Πιστεύει ότι έτσι θα καταφέρει για μια ακόμη φορά να εγκλωβίσει τους πολίτες της Ηπείρου και θα εξαγοράσει την ψήφο τους για να αποτρέψει το μοιραίο και αναπόφευκτο τέλος της καταστροφικής κυριαρχίας του.

Τον ενημερώνουμε ότι όλα αυτά δεν μπορούν πλέον να τον σώσουν. Οι πολίτες της Ηπείρου έχουν ήδη αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν τα πάντα. Να εμπιστευθούν το «σχέδιο e» με το οποίο οι Ορίζοντες Ηπείρου θα κυβερνήσουν την Ήπειρο την επόμενη τετραετία.

Ανεξαρτήτως όμως αυτού, καλώ όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους και δεσμεύομαι προσωπικά ότι ως επόμενη Περιφερειακή Αρχή θα πληρωθείτε όλοι έως το τέλος του χρόνου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου