Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (07-05-2019) το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου, ένας 32χρονος 



αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης (25) μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Σύλληψη δύο ατόμων, για παράνομη απασχόληση αλλοδαπού και παράνομη είσοδο

Συνελήφθησαν, χθες (07-05-2019) το απόγευμα σε χωριό του Δήμου Δωδώνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δωδώνης, ένας 50χρονος ημεδαπός και ένας 20χρονος αλλοδαπός, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης απασχόλησης αλλοδαπού και παράνομης εισόδου και εργασίας στη χώρα.

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος απασχολούσε παράνομα σε κτηνοτροφική του μονάδα τον 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια παραμονής για εργασία.

Επιπρόσθετα, σε βάρος του 20χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (07-05-2019) το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, μία 21χρονη ημεδαπή, διότι στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου