Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

Τα τοπικά προϊόντα της Λάκκας Σουλίου στο 3ο Συμπόσιο Γαστρονομίας της περιοχής





Τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα της Λάκκας Σουλίου θα αναδειχθούν στο 3ο Συμπόσιο Γαστρονομίας της περιοχής, που θα γίνει στις 27 και 28 Ιουλίου στο Θεσπρωτικό.



Φέτος θα έχει ως θεματικό άξονα τη λακκιώτικη ελιά και το λάδι. Θα οργανωθεί ένας άτυπος διαγωνισμός όπου θα βραβευτούν οι τρεις καλύτερες προσπάθειες, με κριτήρια τη σύνδεση του παρασκευάσματος με την ελιά και το ελαιόλαδο, την εμφάνιση και τη γεύση.


Θα συμμετέχουν παραγωγοί τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεις.


Τέτοιες πρωτοβουλίες προβάλλουν την τοπική γαστρονομία και τα προϊόντα της περιοχής και στηρίζουν με κάθε δυνατό τρόπο την τοπική επιχειρηματικότητα.


Τα οφέλη, που θα προκύψουν θα είναι σημαντικά και πολύπλευρα για την επίτευξη μεγαλύτερης εξωστρέφειας στον τομέα του γαστρονομικού τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου