Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Άνοιξε η αυλαία του 8ου Τουρνουά Μπάσκετ 3on3





Έναρξη σήμερα για το 8ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας με την συμμετοχή 80 ομάδων-


Στην πόλη μας και φέτος γνωστά ονόματα από το χώρο του μπάσκετ το αθλητικό τριήμερο

Το 8ο 3on3 Basketball Tournament Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες μπασκετικές διοργανώσεις της χώρας και προσελκύει κάθε χρόνο φίλους και φίλες του αθλήματος από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στην Πρέβεζα σήμερα Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την οργανωτική επιτροπή του τουρνουά «οι ομάδες την φετινή χρονιά έφτασαν τις 80 σε όλες τις κατηγορίες με περισσότερους από 300 συμμετέχοντες.

Οι συμμετοχές των ομάδων από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Ιωάννινα, Λευκάδα, Αγρίνιο, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Πάτρα και πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας εκτός του γεγονότος ότι ανεβάζουν το αγωνιστικό επίπεδο της διοργάνωσης, μας γεμίζουν με περισσότερες υποχρεώσεις για την όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή του τόπου μας και του Τουρνουά».

Εν τω μεταξύ πολλοί είναι και φέτος οι επίσημοι προσκεκλημένοι από το χώρο του μπάσκετ που θα δώσουν το "παρών" στο 8ο Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας. Σήμερα μάλιστα, πρώτη μέρα του τουρνουά, τους αγώνες παρακολούθησε ο γνωστός προπονητής, Κώστας Φλεβαράκης.

Όλοι οι αγώνες διεξάγονται τις απογευματινές ώρες στα γήπεδα μπάσκετ "Στάθης Παρούσης" του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας καθώς σύμφωνα με τους διοργανωτές ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής των γηπέδων.

Διοργάνωση: "Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας"
Συνδιοργανωτής: Περιφέρεια Ηπείρου-Π.Ε Πρέβεζας

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου