Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων πραγματοποίησε η Σοφία Τζαρούχη






Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων επισκέφθηκε η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό Ιωαννίνων Σοφία Τζαρούχη στο πλαίσιο των προεκλογικών της επαφών που καθημερινά πραγματοποιεί με φορείς του τόπου.

Η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Ιδρύματος κ. Τριαντάφυλλο Αλμπάνη και τον Αντιπρύτανη Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης κ. Σταύρο
Νικολόπουλο και συζήτησε μαζί τους τη μετάβαση στο νέο τοπίο που διαμορφώθηκε στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή, ύστερα από τη συγχώνευση του Πανεπιστημίου και του πρώην ΤΕΙ. Επίσης, το γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε, απασχόλησαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία και τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος, καθώς και ζητήματα στα οποία η στήριξη της Πολιτείας θεωρείται απαραίτητη για την περαιτέρω ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε η Σ. Τζαρούχη για τις πρωτοβουλίες διασύνδεσης του Ιδρύματος με την τοπική κοινωνία και οικονομία που υλοποιεί η διοίκηση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, για την έρευνα που πραγματοποιείται στις Σχολές και τα Τμήματα, καθώς και για την αυξανόμενη προσέλευση φοιτητών από χώρες του εξωτερικού.

Η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στο Νομό Ιωαννίνων παρουσίασε τις θέσεις του κόμματός της Νέας Δημοκρατίας για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και δεσμεύτηκε ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα σταθεί αρωγός του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και θα στηρίξει με κάθε τρόπο την αναπτυξιακή πορεία του Ιδρύματος. Μετά το τέλος της συνάντησης η Σ. Τζαρούχη περιόδευσε στο Μεταβατικό Κτίριο της Πανεπιστημιούπολης και συνομίλησε με πανεπιστημιακούς, υπαλλήλους και φοιτητές.

Οι προεκλογικές περιοδείες της Σοφίας Τζαρούχη συνεχίζονται σε καθημερινή βάση τόσο στην πόλη των Ιωαννίνων όσο και στην περιφέρεια του Νομού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου