Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Ο Κούγιας, οι Ρομά, τα εξώδικα και η επίθεση στον Χατζηνικολάου για το τένις στην Εκάλη!...




Ο Κούγιας χυδαιολόγησε ρατσιστικά για την αξία της ψήφου των Ρομά, των 
φυλακισμένων, των ανθρώπων με ....


ιδιαιτερότητες και ο Χατζηνικολάου του απάντησε –έξω φωνή και έξω φρενών– πώς αυτό είναι ό,τι πιο ρατσιστικό έχει ακούσει. Πιθανολογώ ότι ο...


Κούγιας συντάσσει (παλιά του τέχνη!) από χθες βράδυ τα εξώδικα κατά Χατζηνικολάου, Αντένα, όσων δημοσίευσαν την πληροφορία και όσων άκουσαν το ξέσπασμα των δημοσιογράφου και γέλασαν.

Στα σοβαρά τώρα: Ο Αλέξης Κούγιας με (μακροσκελή ανακοίνωση) επιτίθεται κατά του Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος, όπως αναφέρει, «κάλεσε για να κερδίσει τηλεθέαση από την προσωπικότητά μου, κατακρεούργησε και κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας και ευγενείας προς τον προσκεκλημένο του, υποκρινόμενος τον δήθεν αγανακτισμένο και τον δήθεν υπερασπιστή των λαϊκών στρωμάτων, αφού, είμαι βέβαιος, δεν έχει επισκεφτεί όχι για να κατοικίσει, όχι για να δουλέψει, ούτε για ένα καφέ, τα προάστια της Δυτικής Αθήνας και του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, αφού δεν έχει αποχωριστεί τα club της Εκάλης και της Βαρυμπόμπης, παίζοντας τένις που ανακάλυψε στα 40 του χρόνια, όπως όλοι οι νεόπλουτοι».


harddog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου