Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

Δεν είπαμε ποτέ ότι θα καταργήσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών” λέει τώρα ο Καραγκούνης της ΝΔ (vid)

Σκυφτό κεφάλι, χαμηλωμένη φωνή και μια φράση που πριν λίγους μήνες δεν τολμούσε κανείς από το κυβερνητικό -πλέον- στρατόπεδο να ξεστομίσει: «Δεν είπαμε ποτέ ότι θα καταργήσουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Με αυτά τα λόγια ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης απάντησε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Kontra, σε ερώτημα για το αν υπάρχει πρόθεση να καταργηθεί η συμφωνία.
«Είπαμε ότι θα τη θεραπεύσουμε και αυτό είναι στο τραπέζι επάνω. Και έχουμε πει και τους τρόπους που μπορεί να θεραπευτεί, με τα βέτο που έχουμε στην ευρωπαϊκή ενταξιακή πορεία των Σκοπίων, οπότε δε νομίζω ότι λέμε κάτι διαφορετικό από αυτό που λέγαμε μέχρι τώρα», εξήγησε ο κ. Καραγκούνης, προς απογοήτευση μάλλον όσων είχαν πιστέψει ότι η αντίθεση της ΝΔ στη Συμφωνία των Πρεσπών δεν ήταν υποκριτική.
fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου