Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Έσοδα τουλάχιστον 10 δισ. ευρώ αποκλειστικά από φόρους αναζητά μέχρι το τέλος του έτους το οικονομικό επιτελείο για να κλείσει το φετινό προϋπολογισμό!Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών πρόκειται για ένα νομοσχέδιο τομή, με το οποίο επιδιώκεται η επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίαςΚατατέθηκε προς ψήφιση το φορολογικό νομοσχέδιο στη Βουλή,το οποίο είχε δοθεί προς δημόσια διαβούλευση το προηγούμενο διάστημα και το οποίο θα περιλαμβάνει προσθήκες και σημαντικές βελτιώσεις.
Έσοδα τουλάχιστον 10 δισ. ευρώ αποκλειστικά από φόρους αναζητά μέχρι το τέλος του έτους το οικονομικό επιτελείο για να κλείσει το φετινό προϋπολογισμό! Χαρακτηριστικό της προχειρότητας το γεγονός ότι λείπουν άρθρα και οι υπογραφές όλων των μελών…Voula Kexagia@bkex


Κατατεθηκε το φορολογικο στη Βουλή με άρθρα να λείπουν. Από το 51 πέταγεται στο 57 και μετά στο 61. Προχειρότητα με την υπογραφή της μισής κυβέρνησηςΤο νομοσχέδιο θα «περάσει» από την Επιτροπή Οικονομικών για επεξεργασία. Μεταξύ άλλων, προβλέπεται καθιέρωση φορολογικού συντελεστή 9% για φυσικά πρόσωπα, αύξηση του αφορολόγητου κατά 1.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο τέκνο, μείωση του συντελεστή φορολογίας των επιχειρήσεων, ενώ παραμένει αμετάβλητο (500 ευρώ) το όριο για τις συναλλαγές με μετρητά.
fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου