Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Κοινός στόχος η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας


Τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ. 


Κατά τη συνάντηση, η οποία είχε εθιμοτυπικό αλλά και ουσιαστικό περιεχόμενο, ο Δήμαρχος και ο Γ.Γ. συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν την αστυνόμευση, καθώς και ευρύτερα ζητήματα που σχετίζονται με την διαχείριση του προσφυγικού- μεταναστευτικού.


Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η προσπάθεια που γίνεται από την τοπική αστυνομία είναι μεγάλη με ορατά αποτελέσματα στην περιοχή και επεσήμανε την περαιτέρω ενίσχυση με προσωπικό αλλά και υλικοτεχνικά μέσα.

Παράλληλα τόνισε ότι η άμεση και συνεχής συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με την Δημοτική Αστυνομία μπορεί να επιλύσει προβλήματα που σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και το κυκλοφοριακό.

Ο κ. Ελισάφ ενημέρωσε διεξοδικά τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου για τις δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή και επανέλαβε ότι απαιτείται ισοκατανομή και εντός της Περιφέρειας.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης από την πλευρά του επεσήμανε την ανάγκη συνεχούς συνεργασίας της αστυνομίας με την αυτοδιοίκηση ώστε από κοινού να αντιμετωπίζονται προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου