Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Συνάντηση και συνεργασία με φορείς για τα Χριστούγεννα



Με φορείς της πόλης συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, με στόχο την καλύτερη συνεργασία ενόψει των Χριστουγέννων.



Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου, ο Γενικός Γραμματέας της Ενωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων Στάθης Σιούτης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Καφέ, Μπαρ, Εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Ιωαννίνων Χρήστος Τάτσης, ο Πρόεδρος της Λέσχης Γαστρονομίας



Ηπείρου Θοδωρής Αλεξίου και ο Πρόεδρος του Chef΄s club Ιωαννίνων

Δότσιος Αδαμος παρουσιάστηκαν οι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί φέτος ο Δήμος Ιωαννιτών για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι οποίοι περιλαμβάνουν το στολισμό και φωτισμό καθώς και την πραγματοποίηση εορταστικών εκδηλώσεων, με επίκεντρο το Πνευματικό Κέντρο.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος, γίνεται μια προσπάθεια ώστε κάτοικοι και επισκέπτες να βιώσουν το πνεύμα των εορτών και να αισθανθούν το γιορτινό κλίμα σε κάθε γωνιά του Δήμου.

Ακολούθως κατατέθηκαν προτάσεις, ενώ συμφωνήθηκε η συνεργασία και η συμβολή όλων των εμπλεκομένων, ώστε τα Ιωάννινα να αποτελέσουν ελκυστικό Χριστουγεννιάτικο προορισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου