Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Απάντησε στην ΕΠΟ ο ΠΑΣ: «Δεν ζητήσαμε αλλαγή έδρας, διαψεύδουμε ότι επικοινωνήσαμε»




Ο ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε στους ισχυρισμούς της ΕΠΟ, τονίζοντας ότι δεν ζήτησε νέα αλλαγή της έδρας για το ματς με τον Παναθηναϊκό και πως δεν υπήρξε καν επαφή με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας



Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον ΠΑΣ Γιάννινα, έπειτα από την αλλαγή έδρας της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.



Ο σύλλογος της Ηπείρου εξέδωσε νέα ανακοίνωση και σε αυτήν τονίζει ότι δεν ζήτησε να μην γίνει το ματς στο γήπεδό του.

«Ποτέ δεν έγινε καμία επικοινωνία με την ΕΠΟ που να ζητηθεί δέσμευση από την ΠΑΕ για την κατάσταση των Ζωσιμάδων, γεγονός το οποίο διαψεύδουμε», αναφέρουν σχετικά με τον ισχυρισμό της Ομοσπονδίας περί μη δέσμευσης του συλλόγου της Ηπείρου για την καταλληλόλητα της έδρας τους.

Αναλυτικά

«Ποτέ δε ζητήθηκε αλλαγή έδρας από την Car.gr ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 για την 1η αγωνιστική της 7ης φάσης μετά την αναβολή της προηγούμενης Πέμπτης από το διαιτητή της αναμέτρησης, που και τότε ζητούσαμε ξεκάθαρα να γίνει το παιχνίδι, αλλά και αντίστοιχα ποτέ δεν έγινε καμία επικοινωνία με την ΕΠΟ που να ζητηθεί δέσμευση από την ΠΑΕ για την κατάσταση των Ζωσιμάδων, γεγονός το οποίο διαψεύδουμε.

Να ορίσετε κανονικά το παιχνίδι στην ΕΔΡΑ ΜΑΣ το ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ και αφήστε τις “αναληθείς” αναρτήσεις δήθεν για την αποκατάσταση της αλήθειας!»

arouraios.gr


ΠΑΣ Γιάννινα

Με αφορμή την απόφαση της ΕΠΟ να μεταφέρει την έδρα για την διεξαγωγή του αγώνα κυπέλλου του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό, ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αναίτια απόφαση της ΕΠΟ για μεταφορά της έδρας του αγώνα Κυπέλλου στο Αγρίνιο προκαλεί απορία και έκπληξη τόσο στο φίλαθλο κοινό όσο και σε ολόκληρη την γιαννιώτικη κοινωνία.

Χωρίς κανέναν έλεγχο για την κατάσταση του γηπέδου των «Ζωσιμαδών» και βασισμένη σε εικασίες, η ΕΠΟ πήρε μία απόφαση εις βάρος της πόλης των Ιωαννίνων. Το ποδόσφαιρο είναι από τα πιο αγαπημένα αθλήματα της κοινωνίας και ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι η ομάδα όλων μας. Κάθε απόφαση που την αδικεί, είναι απόφαση που αδικεί ολόκληρο το Νομό Ιωαννίνων.

Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεία μας γι΄αυτή την εξέλιξη και δηλώνουμε δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα».






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου