Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Εάν θεωρείτε «πρόοδο» την παράδοση Θράκης και Αιγαίου στην Τζιχάντ, ξεκουμπιστείτε



Η Τουρκία εξέδωσε την προκλητικότερη NAVTEX για έρευνες στην καρδιά του Αιγαίου. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση συνεχίζει τις διερευνητικές επαφές με ένα κράτος – δολοφόνο το οποίο διαπράττει



 εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σε τέσσερις διαφορετικές χώρες, εκτός φυσικά από το έδαφος της. Όπου η εθνοκάθαρση Κούρδων και ο διωγμός αντιφρονούντων, συνεχίζεται κλιμακούμενος.

Την ίδια στιγμή ο ΣυΡιζΑ υποστηρίζει ανοιχτά το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού πολιτών της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη. Κοινώς, ενώ ο ίδιος ο ΣυΡιζΑ ως κυβέρνηση είχε απαγορεύσει με τον νόμο Κοντονή την χρήση του όρου «τούρκικος» για οποιαδήποτε «οντότητα» εντός ελληνικού εδάφους, τώρα αναιρεί αυτή του την ενέργεια. Αφήνοντας ορθάνοιχτη την κερκόπορτα για την δράση του τουρκικού προξενείου, αλλά και κάτι ακόμα χειρότερο.

Το Ολυμπία είχε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες το τουρκικό προεδρικό διάταγμα – πρόκληση που υπέγραψε ο Ερντογάν, σύμφωνα με το οποίο η Τουρκία έχει το δικαίωμα να εξοπλίζει «οντότητες» εκτός τουρκικού εδάφους, χωρίς καν να τηρεί πρωτόκολλα παράδοσης – παραλαβής. Για το προεδρικό διάταγμα αυτό δεν αντέδρασε ούτε η επίσημη ελληνική κυβέρνηση.

Με απλά λόγια, η Τουρκία μπορεί να εξοπλίσει μία «οντότητα» εντός ελληνικού εδάφους, χωρίς να δώσω λογαριασμό πουθενά. Κατά παράβαση φυσικά όλων των διεθνών συνθηκών, του Καταστατικού χάρτη του ΟΗΕ και του διεθνούς δικαίου.

Ενώ λοιπόν έχουμε απέναντι μας ένα κράτος – δολοφόνο που διαπράττει εγκλήματα στο όνομα της Τζιχάντ και του παντουρκισμού, που χρησιμοποιεί μουφτήδες και ισλαμικά θρησκευτικά κέντρα ως φυτώρια τρομοκρατίας και φασισμού, ένα πραγματικά διεστραμμένο πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, ακολουθώντας τις επιταγές του Σημίτη και του ΕΛΙΑΜΕΠ, θεωρεί πρόοδο την συνεννόηση με την Τουρκία. Θεωρεί πρόοδο την εκχώρηση του Αιγαίου στην Τουρκία. Θεωρεί πρόοδο και την δημιουργία πυρήνων Τζιχαντιστών εντός ελληνικού εδάφους.

Ζούμε λοιπόν μία εφιαλτική κατάσταση όπου οι ναζί έχουμε το ονομαστεί σε Liberals, δεν είναι ελληνικό φαινόμενο αυτό αλλά έχει ξεκινήσει διεθνώς με την υπόθαλψη της Γερμανίας, και η προώθηση της ναζιστικής τουρκικής ατζέντας θεωρείται «πρόοδος».


Το σκοτεινό 2000, όταν ο Σημίτης είχε επιχειρήσει κάτι παρόμοιο, είχε σύσσωμου απέναντι του το πολιτικό σύστημα. Με αιχμή του δόρατος φυσικά την Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή. Σήμερα, η «επιχείρηση Σημίτη», υποστηρίζεται από τα τρία μεγάλα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου. Οι φωνές αντίδρασης που υπάρχουν και στα τρία κόμματα, μοιάζουν ελάχιστες και φοβικές για να ανακόψουν την επερχόμενη λαίλαπα.

Να γνωρίζουν άπαντες, ότι η ιστορία δεν θα συγχωρήσει τον θρίαμβο του φασισμού και της βαρβαρότητας, επί του ανθρωπισμού και της Δημοκρατίας, όπως αυτές πηγάζουν από τον ελληνικό πολιτισμό και πρακτικά εδρεύουν όπου υπάρχει ελληνική εθνική κυριαρχία.

Εάν δεν ανακόψουν άμεσα την πορεία προς το χάος, σημαίνει ότι εκβιάζονται, είναι συνένοχοι. Ουδείς έντιμος πολιτικός, επιστήμονας, απλός άνθρωπος, μπορεί να συνηγορήσει στην επέλαση της τουρκικής Τζιχάντ εντός ευρωπαϊκού εδάφους. Ουδείς άνθρωπος με βασική γνώση της ιστορίας, της πραγματικότητας και με βασική ηθική, μπορεί να επιτρέψει την διόγκωση της Τουρκίας ως κρατική οντότητα. Δεν είναι έγκλημα μόνο κατά της Ελλάδας. Είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου