Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

Σαρωτική νίκη των Ρεπουμπλικανών στη Virginia εξαιτίας των περιορισμών για τη Πανδημία υπόσχεται ολική επαναφορά Trump


 

Επελαύνει ο Ρεπουμπλικανός επιχειρηματίας Glenn Youngkin στις κρίσιμες εκλογές της Virginia. Λίγο μετά τις 6 ξημερώματα ώρα Ελλάδος και με πάνω από το 70% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί ο newcomer Glenn Youngkin προηγείται του Δημοκρατικού Terry McAuliffe με πάνω από 9 μονάδες.

-Όταν ο Biden ξυπνήσει αύριο το απόγευμα, κάποιος θα πρέπει να του πει ότι τώρα προεδρεύει επίσημα πάνω στη κατάρρευση του Δημοκρατικού κόμματος…,

έγραψε ο Donald Trump Jr στο Τwitter.

Το στρατόπεδο του υποψηφίου κυβερνήτη των Δημοκρατικών της Virginia Terry McAuliffe έμεινε σοκαρισμένο καθώς ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Glenn Youngkin έφτασε σε ένα επιβλητικό προβάδισμα σε μια πολιτεία που ο Πρόεδρος Βiden κέρδισε με 10 μονάδες μόλις πριν από ένα χρόνο.

Ο Youngkin εμφανίστηκε με ένα μικρό προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις έναντι του McAuliffe ενόψει της ημέρας των εκλογών, προμηνύοντας την ισχυρή του επίδοση την Τρίτη.


Το πάρτι της εκλογικής νύχτας του McAuliffe έσφυζε αρχικά από ενθουσιασμό καθώς οι υποστηρικτές περίμεναν να κλείσουν οι κάλπες. Αλλά αυτός ο ενθουσιασμός μετατοπίστηκε σταδιακά κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς οι ελπίδες των Δημοκρατικών για μια γρήγορη νίκη εξαφανίστηκαν.

Το δωμάτιο είχε αδειάσει σε μεγάλο βαθμό ακόμη πολύ πριν ο Youngkin ξεκινήσει να μιλάει στους υποστηρικτές του στο δικό του πάρτι.
Οι πολιτικοί παρατηρητές σε όλη τη χώρα παρακολουθούν τη φετινή κούρσα ως υποκατάστατο της πολιτικής διάθεσης, καθώς το αποτέλεσμα μπορεί να προσφέρει μια εικόνα για το τι μπορεί να είναι μπροστά για τα δύο κόμματα στις ενδιάμεσες εκλογές του 2022.

Από την αρχή, οι Δημοκρατικοί περίμεναν ότι ο McAuliffe θα κατέβει στην έπαυλη του Κυβερνήτη σε μια πολιτεία που είδε τον Biden να κερδίζει τον Τrump κατά 10 μονάδες στις τελευταίες εκλογές – ωστόσο ο Youngkin κατάφερε να κερδίσει τεράστιο έδαφος αφού εστίασε στον θυμό των γονέων για τα σχολεία – που περιλαμβάνει τις εντολές της πανδημίας και επικρίσεις για φυλετική θεωρία. Ο McAuliffe, εν τω μεταξύ, είπε κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τον Youngkin «Δεν νομίζω ότι οι γονείς πρέπει να λένε στα σχολεία τι πρέπει να διδάσκουν», μια αναμφισβήτητα κακή κίνηση.

Ηδη το στρατόπεδο του Trump απειλεί με συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την προέλευση της πανδημίας!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου