Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Η κυβέρνηση επιβάλλει εκ νέου πιστοποιητικό εμβολιασμού στους εργαζόμενους και στην Ιταλία καταργούν ακόμα και την μάσκα



Εντύπωση προκαλεί η εμμονή της άρνησης Μητσοτάκη να συνεχίζει να επιβάλει σου εργαζόμενους να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού αλλιώς να προχωρούν στην διενέργεια rapid test τα οποία θα τα πληρώνουν οι ίδιοι για να... μπορούν να πάνε στην εργασία τους.

Πώς προχώρησε σε μία τέτοια απόφαση από τη στιγμή που στην Ιταλία καταργούν την υποχρεωτικότητα στη χρήση μάσκας στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στις ΗΠΑ ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως «η πανδημία έχει τελειώσει»;

Η Ιταλία καταργεί την υποχρεωτικότητα στη χρήση μάσκας στα μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, αίροντας ένας από τα τελευταία μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Το υπουργείο ανακοίνωσε ότι η ισχύς του διατάγματος που καθιστά υποχρεωτική τη χρήση μάσκας σε τρένα, λεωφορεία και πλοία της Ιταλίας, και που λήγει σήμερα, δεν θα ανανεωθεί. Η υποχρέωση αυτή, ωστόσο, παρατάθηκε για τα νοσοκομεία και τα γηροκομεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου