Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Ο Μπάιντεν χρηματοδοτεί με πολλά εκατομμύρια δολάρια τον Τζορτζ Σόρος να βοηθήσει παράνομους αλλοδαπούς να αποφύγουν την απέλαση!




Προκειμένου να βοηθήσει τους παράνομους αλλοδαπούς να αποφύγουν την απέλαση από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Προέδρου Τζο Μπάιντεν ανέθεσε μια ομοσπονδιακή σύμβαση 41 εκατομμυρίων δολαρίων σε μια μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ) που ανήκει στον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος.

Η ΜΚΟ ονομάζεται Acacia Center for Justice και χρηματοδοτήτε απο το Ινστιτούτο Δικαιοσύνης Vera που συνδέεται με τον Σόρος, για να προσφέρει «νομικές υπηρεσίες» σε παράνομους αλλοδαπούς στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών. ώστε να παραμείνουν εκεί επ’ αόριστον.

Ο Joe Schoffstall του Fox News αναφέρει :

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέθεσε 41 εκατομμύρια δολάρια σε κυβερνητικές συμβάσεις που υποστηρίζονται από τους φορολογούμενους σε μια νέα φιλελεύθερη μη κερδοσκοπική οργάνωση που εργάζεται για να βοηθήσει τους παράνομους μετανάστες να αντιμετωπίσουν την απέλαση εν μέσω της κλιμακούμενης συνοριακής κρίσης.

Το Acacia Centre for Justice, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα την Ουάσιγκτον, που γεννήθηκε από μια συνεργασία μεταξύ του Vera Institute of Justice και Capital Area Immigrants’ Rights (CAIR), έχει λάβει έξι συμβάσεις «νομικών υπηρεσιών» από το Υπουργείο Δικαιοσύνης που ξεκίνησαν Ημερομηνίες της 1ης Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με αρχεία.



Τα συμβόλαια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων ξεκίνησαν μόλις μήνες αφότου ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός έλαβε μια επιστολή στις 29 Ιουλίου από την Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων, η οποία ανέφερε ότι η ημερομηνία έναρξης ισχύος της φορολογικής απαλλαγής του ομίλου ήταν η 29η Δεκεμβρίου 2021.

Τα μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν πρόσφατα ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Μπάιντεν είχε παραδώσει στο Ινστιτούτο Δικαιοσύνης Vera του Σόρος μια ακόμα σύμβαση 172 εκατομμυρίων δολαρίων για την εκτέλεση του ίδιου έργου, βοηθώντας παράνομους αλλοδαπούς να αποφύγουν την απέλαση από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η κυβέρνηση Ομπάμα είχε χορηγήσει και αυτή προηγουμένως στο Ινστιτούτο Δικαιοσύνης Vera ποσό 310 εκατομμύριων δολαρίων το 2018.





anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου