Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Νεαρή οδοντίατρος σε αναστολή δεν άντεξε τις κακουχίες της υγειονομικής δικτατορίας του Μητσοτάκη και έβαλε τέλος στη ζωή της.




Δεν άντεξε τις κακουχίες και έβαλε τέλος στη ζωή της νεαρή υγειονομικός που βρισκόταν σε αναστολή εργασίας από την υγειονομική χούντα του Κυριάκου Μητσοτάκη και των ναζιστών υπουργών του.

Η άτυχη Χρυσάνθη απο την Λάρισα ήταν μόλις 36 ετών και είχε ένα μικρό παιδάκι, οδοντίατρος στο επάγγελμα, βρισκόταν μήνες χωρίς εργασία και χωρίς καμμία μέριμνα απο το κράτος.

Συμμετείχε σε όλες τις διαμαρτυρίες των υγειονομικών σε αναστολή ζητώντας το αυτονόητο, είναι η κοπέλα με τα ξανθά μαλλιά που κρατάει το πανό στα αριστερά.



Οι άνθρωποι που νοιάστηκαν δήθεν για την υγεία του λαού, εκβιάζοντας τον να κάνει ένα πειραματικό θανατηφόρο σκεύασμα, και τους υγειονομικούς να επιλέξουν ανάμεσα στην εξαθλίωση και την ταπείνωση, έβαψαν άλλη μια φορά τα χέρια τους με αίμα.

Είναι οι ίδιοι που άφησαν χιλιάδες Έλληνες να πεθάνουν εκτός ΜΕΘ, οι ίδιοι που καταδίκασαν χιλιάδες απολυμένους σε αργό θάνατο εξαθλιώνοντας τους.



Ο θάνατος της νεαρής αυτής κοπέλας θα βαραίνει για πάντα τους αιματοβαμμένους δικτάτορες της πατρίδας μας. Δεν θα ξεχάσουμε και δεν θα συγχωρήσουμε ποτέ!

Υλικό από τη σημερινή διαμαρτυρία των υγειονομικών! “Χρυσάνθη ζεις εσύ μας οδηγείς”

 

Anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου