Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Ο Βασιλιάς Καρόλος και οι παιδεραστές φίλοι του!





Το περιβάλλον του βασιλιά Κάρολου περιστοιχίζεται εντελώς τυχαία απο γνωστούς καταδικασμένους παιδεραστές. Αυτό αποδυκνείεται απο την λίστα ονομάτων που θα δείξουμε παρακάτω. υπάρχουν ακόμα κατηγορίες πως η βασιλική οικογένεια ασκεί θυσίες παιδιών και τελετουργική παιδοφιλία απο αρχαίες τελετές και έθιμα.

Πρώτος στη λίστα είναι ο θείος και μέντορας του βασιλιά Καρόλου, Λόρδος Μάουντμπάτεν, όπου έχει κατηγορηθεί ότι βίασε ένα 11χρονο αγόρι σε ένα σπίτι για ορφανά παιδιά τη δεκαετία του 1970. Ο Λόρδος Μάουντμπάτεν είναι γνωστός και ως «θείος Ντίκι» στους βασιλικούς κύκλους, ήταν στενός μέντορας του Καρόλου μέχρι τον θάνατό του, όπου πυροδότησε μια βόμβα στο σκάφος του, σκοτώνοντας τον ίδιο και τρεις άλλους το 1979.

Ο δικηγόρος του θύμαστος, κ. Γουίντερς είπε : «Κεντρικό στοιχείο στην υπόθεση είναι οι ισχυρισμοί του πελάτη μας για κακοποίηση από τον αείμνηστο Λόρδο Λούις Μάουντμπάτεν.

«Είναι κατανοητό ότι πολλοί επιζώντες κακοποίησης για λόγους προφανούς ευαισθησίας επιλέγουν να παραμείνουν ανώνυμοι. Η απόφαση του να μην αποκαλύψει την ταυτότητά του πρέπει να τοποθετηθεί σε αυτό το φόντο. «Αποτελείται από οργή για τη συστημική κρατική συγκάλυψη της κατάχρησης σε αυτά τα ιδρύματα.

Ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε δύο φορές ως 11χρονος από το νεκρό πλέον βασιλικό μέλος.

«Είναι η πρώτη φορά που κάποιος μπαίνει μπροστά για να προσφύγει σε δικαστήριο εναντίον του Λόρδου Μάουντμπάτεν. Αυτή η απόφαση πρέπει να ληφθεί σοβαρά.
Ο στενός φίλος του Κάρολου και διαβόητος παιδεραστής Jimmy Savile

Σίγουρα πολλοί έχετε ακούσει για τον Jimmy Savile – στενό φίλο της βρετανικής βασιλικής οικογένειας αλλά και καλύτερο φίλο του ανθρώπου που έγινε βασιλιάς Κάρολος Γ΄. Μετά τον θάνατο του Savile αποκαλύφθηκε ότι ήταν προμηθευτής παιδιών στα ΥΨΗΛΑ κυκλώματα παιδεραστών της υψηλής κοινωνίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, που αποτελούνταν απο πρωθυπουργούς, δικαστές, αξιωματικούς της αστυνομίας, κορυφαίους στρατιωτικούς, υψηλόβαθμους κληρικούς και φυσικά, μέλη της βασιλικής οικογένειας όλοι Η βρετανική αριστοκρατία εμπλεκόμενη.



Το σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης Jimmy Savile ξέσπασε στα τέλη του 2012, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Savile, που είχε πεθάνει μόλις τον προηγούμενο χρόνο και έμεινε ατιμώρητος για τα εγκληματά του, κακοποίησε σεξουαλικά εκατοντάδες παιδιά αλλα και ενήλικες σε όλη του τη ζωή. Ο Savile ήταν πολύ γνωστός στο Ηνωμένο Βασίλειο για την εκκεντρική του εικόνα και γενικά ήταν σεβαστός για το φιλανθρωπικό του έργο…

Το Met ανέφερε ότι ο συνολικός αριθμός των θυμάτων ήταν 589, εκ των οποίων τα 450 είχαν κακοποιηθεί από τον ίδιο τον Savile. Ο Savile είχε κακοποιήσει σεξουαλικά θύματα ηλικίας απο 5 εώς 75 ετών πολλά απο αυτά, σε νοσοκομεία του NHS. Όταν πέθανε στις 29 Οκτωβρίου 2011, σε ηλικία 84 ετών. Έγινε μια μεγαλοπρεπή κηδεία στον Καθεδρικό Ναό του Λιντς , όπου επαινέστηκε ευρέως για τη φιλανθρωπία και τις εθελοντικές του δραστηριότητες, καθώς και για το ψυχαγωγικό του έργο…

Έπειτα έχουμε τον Jeffrey Epstein πολύ στενό φίλο της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και ιδιαίτερα του αγαπημένου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ, του πρίγκιπα Andrew. Τα κατορθώματα του Epstein αποτελούν επί του παρόντος αντικείμενο ακραίας συγκάλυψης από τα δικαστήρια και τις εξουσίες, ωστόσο γνωρίζουμε ότι, όπως και ο Savile, ο Epstein ήταν προμηθευτής παιδιών στην υψηλής κοινωνία στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, με Πρόεδρους, Διευθύνοντες Συμβούλους και Βασιλικούς και όλους όσους εμπλέκονται στα κυκλώματα παιδεραστών.

Αυτές οι αποκαλύψεις βγήκαν με πολύ δυσκολία στην επιφάνεια καθώς πρόκειται για πρόσωπα που είχαν σχέσεις με την βασιλική οικογένεια. Πόσες φορές ακόμα μπορούν αυτές οι αποκαλύψεις να παραμεριστούν και να χαρακτηριστούν «σύμπτωση»… όπως χαρακτηρίζονται και στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας;




anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου