Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Τα στοιχεία «αιφνίδιων και απροσδόκητων θανάτων» από τη Γερμανία, δείχνουν πως κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει!





Επί μήνες, ο Γερμανός βουλευτής Μάρτιν Σίχερτ (του AfD) προσπαθούσε να αποκτήσει δεδομένα από τη γερμανική οργάνωση γιατρών KBV για τους ξαφνικούς και απροσδόκητους θανάτους. Μετά απο πολύ κόπο κατάφερε τελικά να πάρει στα χέρια του τα δεδομένα, τα οποία ήταν τρομακτικά!

Στη Γερμανία, ο αριθμός των «αιφνίδιων και απροσδόκητων θανάτων» κυριολεκτικά εξερράγη από τον Ιανουάριο του 2021, όταν και έγιναν οι πρώτες δόσεις του εμβολίου. Από το 2016, ο μέσος όρος ήταν κάτω από 20 θανάτους την ημέρα, αλλά από τις αρχές του 2021, πάνω απο 100 άνθρωποι πέθαιναν κάθε μέρα «ξαφνικά και απροσδόκητα».
Ο Γερμανός βουλευτής βλέπει μια σύνδεση με τις ενέσεις mRNA.

Ζήτησε επανειλημμένα τα δεδομένα, αλλά τα αιτήματά του απορρίπτονταν πάντα. Τελικά, κατάφερε και πήρε τα στοιχεία μέσω αιτήματος ενημέρωσης. Υποβάλλοντας ένα τέτοιο αίτημα στην κυβέρνηση, οι πολίτες μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες σχετικά με τις κυβερνητικές ενέργειες ή τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση λαμβάνει αποφάσεις.

Ο βουλευτής μοιράστηκε τα δεδομένα με τον ειδικό στην ανάλυση δεδομένων Tom Lausen, ο οποίος τα χαρτογράφησε. “Ήμουν πραγματικά σοκαρισμένος», είπε ο Sichert σε συνομιλία με τον δημοσιογράφο Alexander Wallasch. «Δεν περίμενα να δω τόσο εντυπωσιακές αυξήσεις. Αυτό πραγματικά με συγκλόνισε».

«Ήμασταν και οι δύο πολύ σοκαρισμένοι μετά από αυτό. Ψάξαμε να δούμε αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν, αλλά δεν βρήκαμε τίποτα παρόμοιο. Πραγματικά ψάξαμε απεγνωσμένα για έναν άλλο λόγο που θα μπορούσε να συμβαίνει, αλλά δεν βρήκαμε».



«Πρόκειται για τρελούς αριθμούς», πρόσθεσε ο Wallasch, η αύξηση από 17 σε 100 θανάτους την ημέρα, καταλήγοντας να έχουμε το τρομακτικό αριθμό 36500 θανάτους το χρόνο. «Αυτό είναι εντελώς ακραίο», είπε ο Sichert. «Δεν μπορούμε να το αγνοούμε».

Ο αριθμός των περιπτώσεων ανεπιθύμητων παρενεργειών πέρασε επίσης την οροφή. Τα προηγούμενα χρόνια, είχαμε κάπου 60.000 έως 70.000 άτομα είχαν επισκεφθεί γιατρό λόγω ανεπιθύμητης αντίδρασης κάποιου φαρμάκου. Το 2021, ο αριθμός αυτός έφτασε σχεδόν τα 2,5 εκατομμύρια.

Τα στοιχεία του Γερμανού βουλευτή Μάρτιν Σίχερτ και του αναλυτή δεδομένων Τομ Λόζενπου βασίζονται στα ασφαλιστικά αρχεία 72 εκατομμυρίων Γερμανών προέρχονται και από την Ένωση Νόμιμων Ιατρών Ασφάλισης Υγείας (KBV), όπου τους ανάγκασαν να τα δημοσιοποιήσουν.



Ο λόγος για τον οποίο η ρυθμιστική αρχή φαρμάκων της γερμανικής κυβέρνησης, το Ινστιτούτο Paul Ehrlich (PEI), δεν έχει αναλύσει και δημοσιεύσει αυτά τα δεδομένα μέχρι τώρα είναι ασαφής. Η γερμανική κυβέρνηση το 2020 τυποποίησε τη χρήση των ασφαλιστικών δεδομένων για την παρακολούθηση πιθανών τραυματισμών από τον εμβολιασμό, αλλά αυτός ο νόμος δεν έχει τηρηθεί.

Ο Sichert και ο Lausen δημοσιοποίησαν τα συγκλονιστικά ευρήματά τους σε μια συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

Ο καθηγητής Στέφαν Χόμπουργκ, πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου Δημοσίων Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Αννόβερου, σχολιάζοντας τα ευρήματα στο Twitter έγραψε: «Από τότε που ξεκίνησε ο εμβολιασμός στις αρχές του 2021, οι «αιφνίδιοι και απροσδόκητοι» θάνατοι έχουν εκραγεί. Αυτό δείχνουν τα νέα στοιχεία της KBV των 72 εκατομμυρίων ασφαλισμένων».Το Κεντρικό Ινστιτούτο Νόμιμης Φροντίδας Ιατρών Ασφάλισης Υγείας απάντησε στους ισχυρισμούς στη συνέντευξη Τύπου του Afd λέγοντας ότι είναι «αβάσιμοι» και ότι η αύξηση είναι μια ψευδαίσθηση thw ανάλυσης δεδομένων που προκύπτει από το «φαινόμενο κοόρτης». Ο «Midwestern Doctor» έκανε μια εκτενέστερη ανάλυση εδώ καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως δεν υπάρχει «φαινόμενο κοόρτης» στα ευρήματα.





anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου