Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Απίστευτη παραδοχή Νετανιάχου για τη γενετική βάση δεδομένων στο Ισραήλ – χρησιμοποιήσαμε τους πολίτες ως πειραματόζωα της Pfizer! (βίντεο)


Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου εμφανίστηκε πρόσφατα σε ένα βίντεο και μίλησε για τη γενετική βάση δεδομένων που κατασκευάζεται στο Ισραήλ και πώς χάρη σε αυτή ξέρουν τα πάντα για τον κάθε ασθενή τα τελευταία 20 χρόνια!

Αυτό που μας λέει με άλλα λόγια είναι πως οι άνθρωποι της χώρας του χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα της Pfizer, για να πουν στην εταιρία τι κάνουν αυτά τα εμβόλια στους ανθρώπους… Γνώριζαν οι Ισραηλινοι πως είναι το πείραμα της Pfizer;

 Κάτι παρόμοιο αν θυμάστε είχε αναφέρει και ο Βασιλακόπουλος.

Ο Νετανιάχου στο βίντεο σίγουρα ψεύδεται όταν λέει πως έδωσαν τα σωστά στοιχεία. Το “πείραμα” όχι μόνο απέτυχε, αλλα τα σωστά δεδομένα αποκρύφτηκαν στον υπόλοιπο κόσμο!

Απο παλαιότερο άρθροΑφού το 4πλα εμβολιασμένο Ισραήλ περνάει το έκτο πανδημικό κύμα της νόσου Covid με τις υγειονομικές αρχές να προειδοποιούν ότι πολλοί ασθενείς είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ, παράλληλα, καταγραφόταν αύξηση του αριθμού των θανάτων.

Επίσης απο παλαιότερο άρθρο: Έρευνα στο Ισραήλ διαπιστώνει πως απο την κυκλοφορία του εμβολίου Covid και μετά, οι καρδιακές ανακοπές στους νέους αυξήθηκαν κατα 25%!

Το israelnationalnews.com είχε ανεβάσει ένα άρθρο με τον διευθυντή του θαλάμου κορονοϊού του νοσοκομείου Ichilov, να περιγράφει την τραγική κατάσταση στα νοσοκομεία και να ισχυρίζεται πως το εμβόλιο «είναι άχρηστο όσον αφορά τη σοβαρή νόσηση»! Και πολλά ακόμα άρθρα περιγράφουν πως το πείραμα απέτυχε!

Τα ψεύτικα στοιχεία του Ισραήλ

Με ποιον τρόπο ακριβώς βοήθησαν το υπόλοιπο κόσμο όταν είπαν ψέματα για τα πραγματικά στοιχεία – Επειδή κρατάμε τα αρχεία και δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου, ιδού τα ψεύτικα στοιχεία που έδωσε το Ισραήλ για να “βοηθήσει” τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, όπως εμφανίζεται να λέει ο Νετανιάχου:

Η μελέτη, που ανατέθηκε από το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ, υποδεικνύει επίσης νέες ανεπιθύμητες ενέργειες που δεν αναφέρονται στο φυλλάδιο της Pfizer και ότι ορισμένες απο αυτές είναι μακροπρόθεσμες. Παρά το γεγονός πως το υπουργείο γνώριζε αυτά τα ευρήματα, τα έκρυψε από το κοινό και ενέκρινε την αναμνηστική δόση για ηλικίες 5-11 ετών αλλα και το εμβόλιο και για βρέφη!

Δείτε επίσης το άρθρο Βόμβα: Τα στοιχεία ασφάλειας των εμβολίων απο το Ισραήλ που δόθηκαν σε όλο τον κόσμο ήταν όλα ψεύτικα!

Η ισραηλινή υγειονομική αρχή γνώριζε ότι τα εμβόλια βλάπτουν τους ανθρώπους και ότι οι παρενέργειες του εμβολίου δεν είναι ούτε ήπιες ούτε βραχυπρόθεσμες. Καθόρισαν ακόμα και την αιτιότητα: οι παρενέργειες προκλήθηκαν από το εμβόλιο. Αυτό είναι κάτι που κανείς άλλος δεν είχε διαπιστώσει με σαφήνεια πιο πριν.

Οι ισραηλινές αρχές σκόπιμα κάλυψαν τα ζητήματα ασφάλειας και τα απέκρυψαν από το κοινό, εκδίδοντας μια ψευδή αναφορά που έλεγε ουσιαστικά «δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο να δούμε εδώ, παιδιά, προχωρήστε».

Ανοίξτε το άρθρο και δείτε το βίντεο βόμβα με Ισραηλινούς ερευνητές που συζητούν πως να αποκρύψουν τις παρενέργειες του εμβολίου Pfizer!

«Εδώ θα πρέπει να σκεφτούμε ιατρονομικά. Γιατί ιατρονομικά; Γιατί για αρκετά ανεπιθύμητα συμβάντα είπαμε: «Εντάξει, υπάρχει, μια αναφορά, αλλά και πάλι εμβολιαστείτε». Θέλω να πω, πρέπει να σκεφτούμε πώς να το γράψουμε και πώς να το παρουσιάσουμε σωστά. Έτσι, αυτό δεν θα οδηγήσει αργότερα σε νομικές συνέπειες: «Περίμενε, περίμενε, περίμενε, είπες ότι όλα είναι βραχυπρόθεσμα και μπορείς να εμβολιαστείς. Και τώρα κοίτα τι συνέβη. Το φαινόμενο συνεχίζεται».

Ομιλητής στο βίντεο είναι ο καθηγητής Mati Berkowitz, ειδικός παιδιατρικός, επικεφαλής της μονάδας Κλινικής Φαρμακολογίας και Τοξικολογίας στο Ιατρικό Κέντρο Shamir και επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας που διορίστηκε από το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ για να εξετάσει την ασφάλεια του COVID-19 εμβόλιου.

Έτσι, έχουμε μια συναρπαστική επιστημονική έρευνα απο το “Ισραηλίτικο πείραμα” που καταδεικνύει ότι δισεκατομμύρια εμβόλια mRNA προωθήθηκαν στο κοινό από τις κυβερνήσεις και τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες που είχαν σοβαρές παρενέργειες και αποκρύφτηκαν. Αυτά τα ευρήματα απαιτούν επίσημες έρευνες με πραγματικές συνέπειες για τους υγειονομικούς υπαλλήλους που εν γνώσει τους και πρόθυμα διαιώνισαν την απάτη και έβλαψαν το κοινό.



anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου