Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Γ.Κύρτσος για κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Αλληλεγγύη Δυναμισμός & υπευθυνότητα – Τα αυταρχικά καθεστώτα δεν πέφτουν μόνα τους!»





Επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη αναφορικά με το θέμα της παρακολούθησής του από την ΕΥΠ, εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος .

«Τα αυταρχικά καθεστώτα, σαν του Μητσοτάκη, στηρίζονται στην εκτίμηση ότι κανείς δεν ασχολείται με ό,τι συμβαίνει στον «γείτονα»αναφέρει ο Γιώργος Κύρτσος και προσθέτει με νόημα πως: «η δημοκρατική αλληλεγγύη αποτελεί τη βασική άμυνα και την καλύτερη απάντηση».

Σε άλλο του tweet, ο ευρωβουλευτής σημειώνει:

«Εφόσον διαπιστώνουμε οτι ο Μητσοτάκης έχει φτιάξει καθεστώς, πρέπει να προσαρμόσουμε την επικοινωνιακή,πολιτική μας προσπάθεια. Περισσότερες ώρες. Μεγαλύτερη αλληλεγγύη. Καλύτερη ιεράρχηση. Βελτίωση επιχειρημάτων. Δυναμισμός&υπευθυνότητα μαζί. Τα καθεστώτα δεν πέφτουν μόνα τους!»

Ενώ σε άλλο tweet σημειώνει

«Ο Μητσοτάκης και το κράτος-παρακράτος με γέμισαν κοριούς, επειδή δήθεν είμαι κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αντί να δώσει εξηγήσεις για την παρακολούθησή μου, καταγγέλει τον ΣΥΡΙΖΑ, που θέτει το ζήτημα για αντιθεσμική συμπεριφορά! Φοβερό κατάντημα.»

Από τις τελευταίες αποκαλύψεις η εισαγγελέας της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου είχε βάλει την υπογραφή της για περισσότερες από μια φορές για την παρακολούθηση του Γιώργου Κύρτσου για “λόγους εθνικής ασφαλείας” με αποτέλεσμα να παρακολουθείτε πάνω από 20 μήνες δηλαδή στα 2/3 της θητείας της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε τοποθέτηση του , μιλώντας στο Δελτίο Kontra News, ανέφερε ότι θα στραφεί νομικά κατά της εισαγγελέως της ΕΥΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου