Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Μασκ: Απαγορεύει την ανάρτηση στο twitter συνδέσμων από άλλα social media - Επηρεάζονται Facebook, Instagram, Mastodon, Truth Social, Tribel, Post και Nostr



Οι χρήστες του twitter δεν θα επιτρέπεται πλέον να αναρτούν στην πλατφόρμα συνδέσμους από πολλά ανταγωνιστικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε σήμερα η πλατφόρμα του δισεκατομμυριούχου Ίλον Μασκ, προκαλώντας νέες ανησυχίες μετά την αναστολή λογαριασμών δημοσιογράφων.
«Το twitter δεν επιτρέπει πλέον τη δωρεάν προώθηση ορισμένων μέσων κοινωνικής δικτύωσης στο twitter», ανέφερε η ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι από την απόφαση επηρεάζονται Facebook, Instagram, Mastodon, Truth Social, Tribel, Post και Nostr, καθώς και «σύνδεσμοι σε δικτυακούς συγκεντρωτές μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το linktr .ee, lnk.bio».

Η ποινή

Οι χρήστες που παραβιάζουν αυτήν την πολιτική κινδυνεύουν με προσωρινή αναστολή λογαριασμού, ανέφερε η ομάδα υποστήριξης της εταιρείας.

Η αλλαγή πολιτικής ακολουθεί άλλες χαοτικές ενέργειες στο twitter από τότε που ο Μασκ αγόρασε το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου