Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Περιφέρεια Ηπείρου: Συνεδρίαση -διά ζώσης- του Περιφερειακού Συμβουλίου την Πέμπτη 9 Μαρτίου, ώρα 14:00



Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σαςκαλούμε στις εννέα (9) του μηνός Μαρτίου έτους 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00, στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 167 του Ν. 3852/2010, όπως ισχύει και του άρθρου 78 του Ν 4954/2022 ( ΦΕΚ 136 τ.Α, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Ηπείρου (Πλ. Πύρρου 1, Ιωάννινα), με τα παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ»:

«Για τα άμεσα, σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μελισσοκόμοι»

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Επικύρωση αποφάσεων-πρακτικών των συνεδριάσεων Π.Σ.: 1η/13-1-2023 κατεπείγουσα-διά περιφοράς, 2η/2-2-2023 τακτική, διά ζώσης, 3η/17-2-2023 κατεπείγουσα -διά περιφοράς.

2. Έγκριση 1ης τροποποίησης προϋπολογισμού Περιφέρειας Ηπείρου, οικ. έτους 2023. (εισήγηση: η Οικονομική Επιτροπή)

3. Κήρυξη Αναγκαστικής Απαλλοτρίωσης εκτάσεων ακινήτων που απαιτούνται για την κατασκευή του έργου ΄΄ Οδική Σύνδεση με μονάδα Κομποστοποίησης Άρτας, ΤΚ Σελλάδων Άρτας΄΄, σύμφωνα με την υπηρεσιακά ανασυνταγμένη κτηματολογική μελέτη του έργου. (εισήγηση: η Δ/νση Τεχνικών Έργων Π.Η.)

4. Συγκρότηση πενταμελούς επιτροπής (ΠΣΕΚ) του άρθρου 8 παρ. 3 εδαφ. (α) του Ν. 4386/2016 (ΦΕΚ 83/Α’/11-5-2016) «Ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις». (εισήγηση: η ΕΥΔ Ε.Π. Περιφέρειας Ηπείρου)

5. Έγκριση Ειδικού Σχεδίου αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών και άμεσης /βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση σεισμών στην Π.Ε. Ιωαννίνων, με την κωδική ονομασία «ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ». (εισήγηση: η Εκτελεστική Επιτροπή)

6. Έγκριση Ειδικού Σχεδίου αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών και άμεσης /βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων στην Π.Ε. Ιωαννίνων, με την κωδική ονομασία «ΔΑΡΔΑΝΟΣ». (εισήγηση: η Εκτελεστική Επιτροπή)

7. Έγκριση Ειδικού Σχεδίου απόκρισης σε ραδιολογική ή πυρηνική έκτακτη ανάγκη (ΕΣΑΡΠΕΑ) Περιφέρειας Ηπείρου, εξαιτίας σοβαρού ατυχήματος σε πυρηνική εγκατάσταση εκτός συνόρων. (εισήγηση: η Εκτελεστική Επιτροπή)

8. Δωρεάν παραχώρηση χρήσης μέρους του ακινήτου της Π.Η., που στεγαζόταν το Δημόσιο ΚΤΕΟ Π.Ε. Ιωαννίνων, στο ΕΚΑΒ Ιωαννίνων. (εισήγηση: η Εκτελεστική Επιτροπή)

9. Έγκριση όρων μίσθωσης του Κάστρου Αγ. Γεωργίου, πρώην Στρατόπεδο «ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ» Πρέβεζας, στην Περιφέρεια Ηπείρου. (εισήγηση: η Οικονομική Επιτροπή )

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Π.Σ.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΠΡΑΪΜΗ- ΜΠΟΤΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου