Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Η επιστήμη στα καλυτερά της: «Δε φταίει η κυβέρνηση – συμβαίνει κάθε 16.000 χρόνια τέτοια βροχή, θα ξανασυμβεί το 18.023 μ.X» (βίντεο)





Ο Εμμανουλούδης Δημήτριος Καθηγητής Διεθνούς Πανεπιστημίου, Διευθυντής Εργαστηρίου “Ανάλυσης και Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών, έκανε μια απίστευτη δήλωση σε εκπομπή της ΕΡΤ3, αναφερόμενος πιθανόν στον… κατακλυσμό του Δευκαλίωνα.

«Πρώτη φορά το λέω, χτίσατε τα χωριά σε λάθος περιοχή και δεν φταίει η κυβέρνηση γιατί στην Πλειστόκαινο εποχή πριν 30.000 χρόνια ήταν θάλασσα» «Συμβαίνει κάθε 16.000 χρόνια τέτοια βροχή, θα ξανασυμβεί το 18.023 μ.X».



Την ίδια ώρα ένας άλλος καθηγητής ονόματι Ευθύμης Λέκκας δήλωνε στον ΣΚΑΪ πως είναι «φαινόμενο ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ & βάλε». Στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν εννοεί πως ο Ντάνιελ είναι μια πλημμύρα που βλέπουμε κάθε χίλια χρόνια, ο Ευθύμης Λέκκας απάντησε: «και περισσότερο…».

Αυτό μάλλον είναι ελπιδοφόρο για σημαίνει πως έχουμε τουλάχιστον 16.000 χρόνια να προετοιμαστούμε για την επόμενη καταστροφή…

Μην πανικοβληθείτε αλλά σε κάτι τέτοιους και… χειρότερους επιστήμονες, εμπιστευτήκατε την υγεία σας τα τελευταία χρόνια.

Δείτε το βίντεο:



anazitiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου