Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Απόλυτη καταστροφή στον Βόλο: Μιάμιση ώρα στην ουρά για μια εξάδα νερά και χωρίς ρεύμα
Οι εικόνες που μεταδίδονται από τον Βόλο είναι ενδεικτικές της δραματικής κατάστασης που επικρατεί μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, περιμένουν έως και 1,5 ώρα στην ουρά οι κάτοικοι προκειμένου να..μπορέσουν να πάρουν μια εξάδα νερά που μοιράζει ο δήμος.

Την ίδια ώρα, στις εγκαταστάσεις της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στον Βόλο, στο στρατόπεδο Γεωργούλα στη Νέα Ιωνία, έχουν ανοίξει χώροι φιλοξενίας για πληγέντες από τη θεομηνία και έχασαν τα σπίτια τους. Ήδη, φιλοξενούνται περισσότεροι από 60 άνθρωποι στις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου και υπάρχει δυνατότητα για φιλοξενία άνω των 150 ατόμων.

Στη Σκιάθο με απόφαση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας απαγορεύεται η κίνηση και η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της Σκιάθου που έχει πληγεί από την θεομηνία και έχει καταστραφεί μεγάλο τμήμα του οδικού δικτύου του νησιού.

Με οχηματαγωγά από τον Βόλο στέλνονται ήδη στο νησί ενισχύσεις με μηχανήματα για την αντιμετώπιση της κατάστασης, ενώ στο νησί παραμένουν εγκλωβισμένοι χιλιάδες τουρίστες και δεν μπορούν να αποχωρήσουν, αφού -λόγω των προβλημάτων- έχουν ακυρωθεί δεκάδες πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» και οι ταξιδιώτες περιμένουν είτε σε ξενοδοχεία είτε στις αίθουσες του αεροδρομίου, όπου πολλοί από αυτούς -πάνω από 500- διανυκτέρευσαν εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου