Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Άνθρωποι παρασύρονται απο το νερό στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας που έγινε ποτάμι – Συγκλονιστικές εικόνες (βίντεο)

Άνθρωποι παρασύρονται απο το νερό στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας που έγινε ποτάμι – Συγκλονιστικές εικόνες (βίντεο)

Η πολιτική ανοησία δεν έχει όρια, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την επερχόμενη κακοκαιρία που πλησιάζει στην Ελλάδα, ο ίδιος δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή, πως είμαστε έτοιμοι όσο μπορούμε, έχουμε κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, όπως το καθαρισμό των φρεατίων.

Για να τον διαψέυσει αμέσως μετά μια μικρή απογευματινή βροχή μεγάλης έντασης που ήταν αρκετή για να πλημμυρίσει τους δρόμους της

Αθήνας και να παρασύρει τους πεζούς, με κίνδυνο να πνιγούν απο τα ορμητικά νερά.

Τα βίντεο κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνουν ανθρώπους να παρασέρνονται στη μέση του δρόμου είναι κυριολεκτικά απίστευτα.

Γύρω στις 5 το απόγευμα ξεκίνησε ένα κύμα, με καταιγίδες και κεραυνούς. Ίδια φαινόμενα παρατηρούνται και στα νότια προάστια της Αττικής. Συνέπεια των ισχυρών φαινόμενων είναι να έχουν προκληθεί μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Μάλιστα σημειώθηκαν μικρές διακοπές ρεύματος στο Σύνταγμα λόγω πτώσης της τάσης. Η Πυροσβεστική δεχόταν κλήσεις να επέμβει στην Αττική, για αντλήσεις υδάτων και για αφαιρέσεις αντικειμένων που είχαν φράξει τους δρόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου