Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Αλέξης Παπαχελάς: Κυβέρνηση για τα πανηγύρια, μεγάλες οι ευθύνες των ψηφοφόρων


Εσυ κε ΠΑΠΑΧΕΛΑ δεν εχετε ευθυνη...Τι κανατε ?Τουριστας εισαι τοσα χρονια και μας βοβμαρδισες με αναλυσεις ΟΛΑ τα χρονια για τον ΜΩΥΣΗ

Τοσα χρονια λιβανιζεται τον ΚΟΥΛΗ και ταιζεις σανο τους πολιτες

Εισαστε και εσεις για τα πανηγυρια γιατι ως...ανοιχτοματηδες αναλυτες ΔΕΝ τα βλεπατε??? Και τωρα που γινεται η αποκαλυψη των ΑΧΡΗΣΤΩΝ μας κανετε και ΚΡΙΤΙΚΗ.
Χαλασε το ντηλ Και βγηκατε στο κλαρι?
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο διευθυντής της Καθημερινής, Αλέξης Παπαχελάς σε ένα συγκλονιστικό άρθρο το οποίο δεν χαρίζεται σε κανέναν. Αντίθετα, εγκαλεί και τον ίδιο τον πρωθυπουργό που θεώρησε ότι το ποσοστό που πήρε στις πρόσφατες εκλογές, ήταν το ελευθέρας για να διορίσει οποιονδήποτε ανίκανο και ελαφρύ σε θέσεις ευθύνης.

Ο Παπαχελάς επιτίθεται και στους υπουργούς οι οποίοι αναλώνονται σε εμφύλιο σπαραγμό για λόγους επικοινωνίας ή μετακύλισης ευθυνών, σε βουλευτές, περιφερειάρχες και δήμαρχους, οι οποίοι είναι καλοί για τα πανηγύρια, αλλά ανίκανοι, όταν γίνεται η στραβή.

Το άρθρο είναι πραγματικά ένας συναγερμός. Ο διευθυντής της Καθημερινής μάλιστα, δεν χαρίζεται ούτε στους πολίτες, διότι τελικά αυτοί έχουν την κυρία ευθύνη για όσους τοποθετούν σε θέσεις ευθύνης, με γνώμονα τις σέλφι και τα πανηγύρια… Φωτογραφίζοντας και κάθαρά τον πρωθυπουργό. Τον πρωθυπουργό του τικ τοκ και των σέλφι…Το άρθρο του Αλέξη Παπαχελά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου