Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Τα ξένα ΜΜΕ μιλούν για το «τέλος της Ελλάδας» καθώς οι θάνατοι εκτινάσσονται στα ύψη και η μείωση της γονιμότητας πέφτει σε επίπεδα ρεκόρ!





Σύμφωνα με πολλά ξένα ΜΜΕ:

Η Ελλάδα προβλέπεται να γίνει η πρώτη χώρα που θα υποστεί «πληθυσμιακή κατάρρευση», καθώς οι οι θάνατοι συνεχίζουν να αυξάνονται στα ύψη σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ τα ποσοστά γονιμότητας έχουν πέσει σε επίπεδα χαμηλότερα από ό,τι οι ειδικοί πίστευαν προηγουμένως.

Η καρδιακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά, οι καρκίνοι ταχείας εμφάνισης μεταξύ κατά τα άλλα υγιών νέων προκάλεσαν την αύξηση των ποσοστών θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες προκαλούν το ποσοστό γεννήσεων να πέσει, καταγράφοντας το χαμηλότερο αριθμό γεννήσεων σε σχεδόν έναν αιώνα.

Η πληθυσμιακή κατάρρευση, γνωστή και ως ερήμωση, αναφέρεται στο φαινόμενο της ξαφνικής και μη αναστρέψιμης μείωσης του αριθμού των ανθρώπων σε μια κοινωνία.

Τώρα η Ελλάδα, το λίκνο του δυτικού πολιτισμού, βρίσκεται σε καλό δρόμο να γίνει το πρώτο έθνος που θα πέσει θύμα της πολύπλευρης ατζέντας ερήμωσης του πληθυσμού της παγκόσμιας ελίτ.

«Αυτό είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην ΕΕ συνολικά», δήλωσε στο Reuters ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης , αναφερόμενος στη ραγδαία μείωση του πληθυσμού στη χώρα του. «Είναι η προτεραιότητά μας… ό,τι κι αν χρειαστεί».

Ωστόσο, η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει κάνει καμία αναφορά στην καταστροφή αυτή, παρά τις ξαφνικές και απροσδόκητες στατιστικές θανάτων που εκτοξεύονται στα ύψη σε τέλειο συγχρονισμό με την κυκλοφορία εμβολίων.

Τα παρακάτω δεδομένα ανακτήθηκαν από τους φίλους μας στο News Addicts from Our World in Data στις 10 Απριλίου 2024.

Θάνατοι επίπεδα ρεκόρ

Γεννήσεις μη αναστρέψιμη κατάσταση

Η κυκλοφορία του εμβολίου mRNA του Covid ξεκίνησε στην Ελλάδα στα τέλη Δεκεμβρίου 2020. Τουλάχιστον το 72,6% του συνολικού πληθυσμού είναι διπλοεμβολιασμένοι, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η κυβέρνηση.



Εκεί ξεκίνησε και η καταστροφική μείωση του πληθυσμού, που σύμφωνα με ειδικούς να λένε πως η κατάσταση πλέον είναι μη αναστρέψιμη!

Ενώ οι ειδικοί προειδοποιούν ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας μπορεί να μην ανακάμψει ποτέ, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν αναφέρουν τίποτα για το πρόβλημα.

Σύμφωνα με το Scientific American , «Η μείωση του πληθυσμού θα μειώσει την πίεση που ασκούν οκτώ δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη».Είναι κάτι που γίνεται σχεδιασμένα απο τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα.

«Όταν το σημερινό μας μοντέλο ατέρμονης ανάπτυξης και βραχυπρόθεσμων κερδών θυσιάζει ευάλωτους ανθρώπους και το μέλλον του πλανήτη, η μείωση του πληθυσμού θα μπορούσε να βοηθήσει στη δημιουργία ενός μέλλοντος με περισσότερες ευκαιρίες και ενός υγιούς, βιολογικά πλούσιου κόσμου».

Αν αυτό δεν είναι παραδοχή ευγονικής τι είναι;

Ο Έλληνας είναι βαθιά υπνωτισμένος και δεν φαίνεται να αντιδράει ούτε στον χαμό του. Αντιθέτως χειροκροτεί αυτούς που τον γενοκτονούν. Τα προδοτικά συστημικά κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως η εγκληματική οργάνωση της ΝΔ, είναι αυτά που πρέπει να εξαφανιστούν κι όχι ο ελληνικός λαός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου