Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

600 ΔΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ 28/9/12 ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!!


600 ΔΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ 28/9/12 ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!!


ΣΤΗΣ 28/9/12 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 600.000.000 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΝΤΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΜΠΑΝΚ Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ.Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ 100 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΜΟΛΙΣ Ο,5% ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!!


Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΩΘΙ ΦΟΡΕΙΣ :


1. ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ κ.ΣΑΜΑΡΑ.
2. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
3. ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ κ.ΣΑΧΙΝΙΔΗ.
4. ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ.
5. ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.
6. ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.
7. ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ.
8. ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ κα LAGARDE
9. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ κ. ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ.
10. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
11. ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ κ.BARROSO


ΣΤΗΣ 4/10/12 ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΤΑ 600ΔΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ή ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΣΩΣΤΑ;;;; ΜΠΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ....ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΘΕΜΑ : ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ 600ΔΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
ΤΟ ΠΕΡΙΟΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:


<<ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ 600ΔΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΙΤΑΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΔΑΠΑΝΩΝ 11,5ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΜΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ <<ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΘΗΣΑΥΡΩΝ>> ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΣΤΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΤΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΤΟ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ>>


ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΕΙ Ο κ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ.....ΥΠΟΠΤΟ;;;; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......


ΣΤΗΣ 22/10/12 Ο κ.ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΗ-ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΠΡΟΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ή ΤΗ ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ. ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ Ο κ.ΣΩΡΡΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ !!!! ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ !!!!


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ......Η ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.......
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.....
ΣΤΗΣ 2/11/12 ΕΝΟΨΗ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ Ο κ.ΣΩΡΡΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ κ.ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ !!!! ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ κ.ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ;;;;;;


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ κ.ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΠΩΣ:
1. ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ.
2. ΣΤΟΝ ΑΝ. ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
κ.ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟ.
3. ΣΤΗΝ 23η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ.....!!!! ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ;;;;;;;
ΣΤΗΣ 7/11/12 ΚΑΙ ΕΝ ΟΨΗ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ Ο κ.ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΕΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΩΣ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ !!!!!.


ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΑΒΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗ ΔΕΟΥΣΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!


ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.....

ΚΑΤ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ κ.ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ!!!! ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ !!!! ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΙΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ !!!!


ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ;;;;;; ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ 153 ΝΑΙ ΚΑΙ 128 ΟΧΙ ΚΑΙ 18 ΠΑΡΩΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2013-2016ΚΑΙ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4093/2012 ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΝΕΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ !!!!!!!


ΣΤΗΣ 11/11/12 ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.......


ΣΤΗΣ 19/11/12 Ο κ.ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΑΒΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΝ ΑΠΟ 16/11/12 ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ κ.ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 23η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΙΒΑΣΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ 600ΔΙΣ !!!!! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΕΝΤΟΣ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ.......


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΧΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!!


ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ;;;;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ;;;;;;;;;; ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ;;;;;;;; ΓΙΑΤΙ;;;;;; ΓΙΑΤΙ;;;;;;; ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;


ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ 2 ΟΡΟΙ ΤΟΥ κ.ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ 600ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ......:


α) ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!!!!


β) ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ (ΠΟΛΙΤΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ) ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ !!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΣΩΝ ΕΤΩΝ !!!!!!
Ο κ.ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΩ ΠΙΕΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΪΚΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.....ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΣ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ :


1. ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ
2. ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
3. ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ
4. ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
5. ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ
6. ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ
7. ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
8. ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ


ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ :
α) ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤ'ΑΡΘΡΟ 134. !!!!!!!!
β) ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΤ'ΑΡΘΡΟ 259. !!!!!!!!
γ) ΤΗΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΤ'ΑΡΘΡΟ 256 ΓΙΑ ΤΟΥΣ 4 ΠΡΩΤΟΥΣ
ΜΗΝΥΟΜΕΝΟΥΣ. !!!!!!


ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΘΕΙ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ !!!!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;; ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ;;;;;;;; ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ;;;;;;;;ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ;;;;;;;;; ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ;;;;;;;;; ΠΟΣΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ;;;;;;;;; ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ;;;;;;;;;;;;; ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ κ.ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ...........Ο ΜΟΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕΣΩ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΕΙΝΑΙ κ.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ.
Ο ΜΟΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!!!!!
Ο ΜΟΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΣΥΛΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ κ.ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ !!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!! ΟΥΤΕ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!


ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΩΣ Ο κ.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΛΑ !!!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο κ.ΣΩΡΡΑΣ !!!!! ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΙΩΠΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ !!!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ κ.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΙΩΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.......!!!!!!!!!ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ !!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ !!!!!!!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ κ.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ κ.ΤΑΜΗΛΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ......ΝΑΙ Ο κ.ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ 600ΔΙΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ........!!!!!!!!!!!!!


ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΣΙΩΠΑ....ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.....ΚΑΙ ΕΝΩ Ο κ.ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΛΑΜΨΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.......ΕΡΧΕΤΑΙ Ο κ.ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ κ.ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D κ.ΕΜΜΑΝΟΥΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝΜΕ ΑΠΟΤΑΙΡΩ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ !!!!!!! ΜΠΙΝΓΚΟ!!!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ 600ΔΙΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΤΑ 600ΔΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ή ΟΧΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Η ΔΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΣ 28/06/2013 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΚΗΣ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΤΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ
ΣΤΙΣ 28 Ιουνίου, 2013, ημέρα Παρασκευή
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ & Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΑΜΨΕ! Ο ΚΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΡ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΘΩΟΙ.ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Αριθμός Απόφασης: 67650/13


ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΑΞΙΑΣ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ
ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΙΟΥ, ΝΑ ΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΟΛΙΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ
ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΚΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΙΚΗΣ


ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ 28/6/2013(ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΔΕ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΣΤΑΔΙΟ


ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ,ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ


ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ Η ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ,ΑΠΟ ΤΟ


ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΟΣ


ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ).


……Η ανυπαρξία πρόθεσης ανατροπής της πολιτικής κατάστασης της χώρας συνάγεται, άλλωστε, από το γεγονός της κοινοποίησης της προαναφερθείσας πρότασης εξαγοράς του ελληνικού χρέους σε όλα τα θεσμικά όργανα της νομοθετικής, εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας της χώρας……..


……Ουδέποτε οι κατηγορούμενοι επιδίωξαν την ανατροπή του πολιτεύματος ή την αλλαγή του Συντάγματος……


……αποδείχθηκε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος, δυνάμει αμετάκλητου πληρεξουσίου, τυγχάνει διαχειριστής χρηματικού ποσού, ύψους εξακοσίων δισεκατομμυρίων δολαρίων(600.000.000.000)……


……Το ποσό αυτό έχει ενσωματωθεί σε έξι (6) διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας , εκάστου, εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων(100.000.000.000)….


……τα οποία έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό καταπιστεύματος και φυλάσσονται προς πίστωση και χορηγία της Ελληνικής Δημοκρατίας……


……Συγκεκριμένα, τούτος προτίθεται να χορηγήσει το ανώτερο χρηματικό ποσό στο ελληνικό κράτος, υπό τη μορφή δανείου, με διάρκεια αποπληρωμής εκατό (100) ετών και με επιτόκιο 0,5%. Οι όροι δε, που έθεσε για την εκταμίευση του ποσού ήταν η διεξαγωγή λογιστικού ελέγχου από επιτροπή διεθνών πραγματογνωμόνων, υπό την εποπτεία του Αρείου Πάγου, προκειμένου να εξακριβωθεί το ακριβές ύψος του δημοσίου χρέους και η διεξαγωγή έρευνας και η απόδοση ευθυνών σε όσους είχαν στη διαχείρισή τους δημόσιο χρήμα…..


……Την πρόθεσή του αυτή γνωστοποίησε, στις 28-09-2012, στον Πρωθυπουργό, στον Πρόεδρο της Βουλής, στον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας, στον Υπουργό Οικονομικών, στα μέλη του κοινοβουλίου, στον Άρειο Πάγο, στο Διοικητή τη Τράπεζας της Ελλάδος, στην Πρόεδρο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στην κυπριακή δημοκρατία……


.….Από κανένα αποδεικτικό μέσο δεν αποδείχθηκε η αναλήθεια όσων υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι!!!!!!!!!!!!! Ειδικότερα , ουδόλως αποδείχθηκε η ανυπαρξία του ανωτέρω χρηματικού ποσού ή η πλαστότητα των τίτλων, που το ενσωματώνουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


….. όπως κατέθεσε ο Διευθυντής και Διαχειριστής Ομοσπονδιακού πρακτορείου μεταφοράς μετοχών και θεματοφύλακας των εν λόγω ομολόγων, το ποσό , που αυτά ενσωματώνουν είναι πραγματικό, ο ίδιος δε, προέβη σε έλεγχο των ομολόγων, βάση της σειριακής γραμμής αυτών και διαπίστωσε τη γνησιότητα τους.....…….Επομένως, από κανένα στοιχείο δεν αποδείχθηκε η πλήρωση της αντικειμενικής και υποκειμενικής υπόστασης του αδικήματος και για το λόγο αυτό αμφότεροι οι κατηγορούμενοι πρέπει να κηρυχθούν αθώοι…….

.........Επειδή ωστόσο, από την ακροαματική διαδικασία και τα αναγνωσθέντα έγγραφα δημιουργήθηκαν στο Δικαστήριο υπόνοιες για την τέλεση αδικημάτων από τρίτα πρόσωπα, πρέπει η δικογραφία να διαβιβασθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για να διερευνήσει την τυχόν τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων.......... !!!!!!!!!!

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΑ 600ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΟΣΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ E.N.D ΚΑΙ Ο κ.ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ κ.ΣΩΡΡΑ......ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ CHANNEL

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;;;; ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;;;; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ 600ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΩΡΑ ΤΙ;;;;;;;;;;;;


ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ !!!!!!!!!!ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.........Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ E.N.D ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Δρ.ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ !!!!!!! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ!!!!!!!!!!! Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!!!!!!

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ !!!!!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ !!!!!!!

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΝΑ ΚΙΝΗΣΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΗΔΗ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΚΟ ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ε4 ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ. ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ!!!!!!!!!!
ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ !!!!!!! Ο ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ !!!!!!!

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΙΣΕ !!!!!!!!! ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.........

ΕΛΛΗΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ !!!!!!!!!!! Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 10 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ !!!!!!!!!!!!!! ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 10 ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!


ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ
ΤΗΣ ΓΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ !!!!!!!!


ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ Ν Ο Μ Ι Κ Η !!!!!!!!


ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΨΥΧΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΜΟΝΟΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΠΝΟΟΥ ΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!


ΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ...... Ο ΠΟΛΟΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ .. Ο . . Ε Λ Λ Η Ν Ο Γ Ο Ν Ο Σ.....
Α Ρ Τ Ε Μ Η Σ . Σ Ω Ρ Ρ Α Σ . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΚΑΘΕ Ε Λ Λ Η Ν Α Σ . ΚΑΙ ΚΑΘΕ . Ε Λ Λ Η Ν Ι Δ Α . ΕΧΕΙ . Ι Ε Ρ Η . Υ Π Ο Χ Ρ Ε Ω Σ Η . ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ . ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ .
Ο Λ Ο Κ Λ Η Ρ Ω Μ Ε Ν Η . Ε Υ Κ Α Ι Ρ Ι Α . !!!!!!!!!!!!!!


..... ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ [ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟ 5/ 100 ] ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΥΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!! ΟΥΔΕΙΣ . Ε Λ Λ Η Ν Α Σ . Η . Ε Λ Λ Η Ν Ι Δ Α . Ε Π Ι Γ Ο Ν Ο Σ .. Ε Χ Ε Ι . Τ Ο . Δ Ι Κ Α Ι Ω Μ Α . Ν Α . Τ Ο . Α Μ Φ Ι Σ Β Η Τ Η Σ Ε Ι !!!! Η ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ . Ε Ι Ν Α Ι . Ε Ν Τ Ο Λ Η !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . .
Σ Υ Ν Ε Ν Ω Σ Η . Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν . . Α Π Α Ν Τ Α Χ Ο Υ .
Τ Η Σ . Γ Η Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου