Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΩΓΩΝΙΑΝΗ!

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΑΠΗΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΩΓΩΝΙΑΝΗ! 


Στην ακριτική Πωγωνιανή, προκειμένου να ενισχύσει την εκεί νέα προσπάθεια του πατέρα Αντώνιου της «Κιβωτού του Κόσμου» βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων, σε μια πρωτοβουλία αγάπης και βοήθειας σε παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών, που έχουν βιώσει το αίσθημα της
εγκατάλειψης και που από μεθαύριο Πέμπτη τα πρώτα 30 – 35 θα εγκατασταθούν στην πλήρως ανακαινισμένη εστία των πρώην Σχολών Λάτση... ...
Με μια κλούβα γεμάτη πράγματα η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων έστειλε μήνυμα συμμετοχής και σύμπραξης, στην προσπάθεια της «Κιβωτού», αποδεικνύοντας ότι δεν περιορίζεται μόνο στα υπηρεσιακά της καθήκοντα, αλλά διατηρεί στο ακέραιο και το φιλάνθρωπο πρόσωπό της.

Ο ίδιος ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων Ανδρέας Παπιγκιώτης παρέδωσε την «αποστολή αγάπης», όπως είπε, όλων των συναδέλφων του Αστυνομικών, στους εκπροσώπους της «Κιβωτού» Άντυ Θεοδωρακοπούλου και Πασχάλη Σκορδά, οι οποίοι και ευχαρίστησαν τους αστυνομικούς για την ευαισθησία τους προς τα παιδιά.

Το κλιμάκιο αστυνομικών παρέδωσε τρόφιμα μακράς διαρκείας, φάρμακα, ρούχα και γραφική ύλη και ο Αστυνομ. Δ/ντής δήλωσε, μετά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις, ενθουσιασμένος και συγκινημένος από την μεγάλη εθελοντική προσπάθεια στην ακριτική αυτή περιοχή.

Και στη Μονή Ντουραχάνι

Ακολούθως η αποστολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων οδηγήθηκε στη Μονή Ντουραχάνης, όπου μία δεύτερη κλούβα με είδη πρώτης ανάγκης διατέθηκε στον ακούραστοπαπά Θανάση. Ο Αστυνομικός Διευθυντής μίλησε μαζί του και εξήρε το ανεκτίμητο φιλανθρωπικό του έργο του, στο οποίο οι αστυνομικοί έβαλαν και το δικό τους μικρό λιθαράκι.

Συχνά στα σύνορα

Στο μεταξύ οι επισκέψεις του κ. Παπιγκιώτη στα Ελληνοαλβανικά σύνορα είναι συχνές, καθώς τα προβλήματα της ασφάλειας και της αστυνόμευσης είναι το μεγάλο ζητούμενο.

Ο Αστυνομ. Δ/ντής έχει έτσι σφαιρική εικόνα για όλα τα καυτά θέματα και τις ανάγκες της περιοχής και διαβεβαιώνει τους κατοίκους ότι, στα μέτρα του δυνατού, κάνει ό,τι καλύτερο με το προσωπικό που έχει στη διάθεσή του για την θωράκιση της μεθορίου.

proinoslogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου