Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

89 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ!

89 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ! 

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 63χρονος αλλοδαπός οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, διότι κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε κρυμμένους ανάμεσα στο φορτίο (είδη υγιεινής) έξι αλλοδαπούς, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.....
Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής,44χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερετρεις αλλοδαπούς, οι οποιοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Συνελήφθη, βραδυνές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 48χρονος οδηγόςΦ/Γ οχήματος με επικαθήμενο και ο 43χρονος συνοδηγός του, διότι κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε κρυμμένους εντός του φορτίου (παλέτες με πορτοκάλια) 34 αλλοδαπούς, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 42χρονος αλλοδαπός οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, διότι κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε κρυμμένους εντός του φορτίου (φτερά αυτοκινήτων) 20 αλλοδαπούς, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 50χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, διότι κατόπιν ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε κρυμμένους εντός του φορτίου (ρινίσματα μετάλλου) 20 αλλοδαπούς, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

892fm.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου