Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Συλλήψεις στην Κέρκυρα για... φρουτάκια


Συλλήψεις στην Κέρκυρα για... φρουτάκια


Συνελήφθησαν στην πόλη της Κέρκυρας, τέσσερις Έλληνες (δύο άντρες και δύο γυναίκες) ηλικίας 28,41,42 και 60 ετών αντίστοιχα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα των παράνομων τυχερών παιχνιδιών, της παρεμπόδισης αστυνομικού ελέγχου, της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, της απείθειας και της εξύβρισης.

Κατά την διάρκεια επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, χθες το απόγευμα στην καφετέρια ιδιοκτησίας 58χρονου ο οποίος αναζητείται, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση συστήματος ηλεκτρονικών υπολογιστών για να παίζεται παράνομος διαδικτυακός τζόγος.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης που εντάσσεται στους γενικότερους ελέγχους αντιμετώπισης του παράνομου «τζόγου», διαπιστώθηκε ότι η 41χρονη προσωρινά υπεύθυνη λειτουργίας του καταστήματος, χειρίζονταν μέσω κεντρικού υπολογιστή (server), το παράνομο τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια» και επέτρεπε τον παράνομο στοιχηματισμό στον 60χρονο παίχτη.

Μέσα στο κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 15 εγκατεστημένοι υπολογιστές, 42 τράπουλες, μία μεταλλική βαλίτσα με 788 μάρκες και πέντε κάμερες συνδεδεμένες με σύστημα ελέγχου της εισόδου του καταστήματος.

Επιπλέον κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 436 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή των τριών συλληφθέντων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε στην είσοδο του καταστήματος ένας 42χρονος ο οποίος και συνελήφθη για εξύβριση και απείθεια σε βάρος αστυνομικών.

Οι τέσσερις Έλληνες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ τα χρήματα που κατασχέθηκαν παραδόθηκαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου