Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ταξιδεύουν τα δέματα –πεσκέσια αντί για τους ταξιδιώτες… Μειωμένη η κίνηση την παραμονή στα Υπεραστικά ΚΤΕΛ.


Ταξιδεύουν τα δέματα –πεσκέσια αντί για τους ταξιδιώτες… Μειωμένη η κίνηση την παραμονή στα Υπεραστικά ΚΤΕΛ.

Μειωμένη ακόμη και σε μεγάλους προορισμούς , όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, αλλά και στα κεφαλοχώρια και τις μεγάλες επαρχίες του Νομού Ιωαννίνων , ήταν η κίνηση των επιβατών με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων , παραμονή Πρωτοχρονιάς.
Αντιθέτως τα δέματα πάνε και έρχονται με το ΚΤΕΛ , γεγονός που αποδεικνύει την μειωμένη κίνηση του κόσμου, που αδυνατεί κάθε χρόνο και πιο πολύ να μετακινηθεί, στέλνει όμως τα χαιρετίσματα με το πατροπαράδοτο δέμα, η αποστολή των οποίων εφέτος αυξήθηκε σημαντικά.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Γρηγόρη Γκίκα η κίνηση σήμερα παραμονή ήταν ιδιαιτέρως υποτονική , με το ΚΤΕΛ να εκτελεί δρομολόγια αργιών, μειωμένα δηλαδή σημαντικά.
Για την Αθήνα , ένας προορισμός με πολλά δρομολόγια καθημερινά, έφυγαν τρία δρομολόγια , ενώ μειωμένα σημαντικά ήταν τα δρομολόγια και προς Θεσσαλονίκη, ενώ προς τις μεγάλες επαρχίες , όπως Μέτσοβο και Κόνιτσα που στο παρελθόν η κίνηση τέτοια μέρα ήταν πάντα αυξημένη, αυτή τη φορά η υποτονικότητα χτύπησε κόκκινα…
Η επιστροφή των φοιτητών είναι αυτή που σύμφωνα με τον κ.Γκίκα θα αυξήσει και πάλι τα δρομολόγια και η οποία προσδιορίζεται για μετά των Φώτων , οπότε και θα καταγραφεί η μεγάλη επιστροφή των ταξιδιωτών και αν χρειαστεί θα μπουν και επιπλέον δρομολόγια.
Από δέματα πάντως το ΚΤΕΛ πάει πολύ καλά και η μεταφορά τους καλά κρατεί , αποδεικνύοντας ότι το πεσκέσι ζει και μεγαλώνει στην κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου