Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ!

ΠΡΟΣ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ!


Έγγραφο ονομαστικής καταγραφής υπαλλήλων που υπηρετούν σε θέσεις ΔΕ οδηγών ασθενοφόρων, ΔΕ πληρωμάτων ασθενοφόρων και ΔΕ τεχνικών με ειδικότητα οδηγού έφτασε στο Νοσοκομείο Άρτας......
Το έγγραφο έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση μεταξύ των εργαζομένων καθώς εκτιμάται ότι αποτελεί το πρώτο βήμα για τις απολύσεις που θα ακολουθήσουν.
Κι αυτό γιατί με το ίδιο έγγραφο ζητείται να προσδιοριστεί αν κάποιοι από αυτούς εξαιρούνται με βάση τις διατάξεις του άρθρου 125 του νόμου της διαθεσιμότητας με κατάργηση όλου του κλάδου (κενών θέσεων και καλυμμένων, αφορά μόνο στους κλάδους ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ και ΔΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ).
Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων, αυτό δείχνει ότι άμεσα θα ακολουθήσει και η αντίστοιχη Υπουργική Απόφαση που θα καταργεί τους συγκεκριμένους κλάδους και θα οδηγεί στην διαθεσιμότητα-απόλυση συναδέλφους μας.
Οι εργαζόμενοι το πρωί της Πέμπτης θα προχωρήσουν σε παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Νοσοκομείου ενώ στις επτά το απόγευμα θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας καισυλλαλητήριο στην πλατεία Κιλκίς.
Η βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη, σε δήλωσή της κάνει λόγο για ξαφνικό θάνατο του Νοσοκομείου και υπογραμμίζει ότι «η δημόσια υγεία δέχεται ανελέητη επίθεση από αυτούς που δεν διστάζουν ωμά και κυνικά να δηλώσουν ότι οι ιδιωτικές δομές υγείας αποτελούν το όραμά τους».


epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου