Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Δωρεάν κλιματιστικά σε δικαιούχους κοινωνικού τιμολογίου


Δωρεάν κλιματιστικά σε δικαιούχους κοινωνικού τιμολογίου


Όσοι πολίτες είναι δικαιούχοι κοινωνικού οικιακού τιμολογίου της ΔΕΗ και δεν έχουν κλιματιστικό μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ένα από τα 1.000 κλιματιστικά που θα διαθέσει η F.G. EUROPE του ομίλου ΦΕΙΔΑΚΗ.

Αυτό που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις πιο πάνω προϋποθέσεις είναι να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της εταιρείας και να

σημειώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο και τον αριθμό παροχής της ΔΕΗ. Οι 1.000 δικαιούχοι θα προκύψουν βάσει κληρώσεως μεταξύ των συμμετεχόντων.

Όπως αναφέρει η εταιρεία η ενέργειά της αυτή εντάσσεται στα πλαίσια των δράσεων της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, και τα κλιματιστικά που θα διατεθούν και θα εγκατασταθούν δωρεάν θα είναι ισχύς 9.000 και 12.000 ΒΤU και θα προέρχονται από τη γκάμα των προϊόντων που εισάγει και εμπορεύεται (FUJITSU, GENERAL, FUJI, MIDEA, DYNAMIC) σε αντίστοιχους δικαιούχους, οι οποίοι θα προκύψουν βάσει κλήρωσης μεταξύ των συμμετεχόντων.

Οι προϋποθέσεις

Να έχουν ενταχθεί στο κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο της ΔΕΗ, γεγονός που θα αποδεικνύεται από τους δικαιούχους με την επίδειξη φωτοαντιγράφου πρόσφατου λογαριασμού της ΔΕΗ.

Να συμπληρώσουν, μέχρι την Κυριακή, 12/1/2014, στην ειδική φόρμα συμμετοχής στην ιστοσελίδα της εταιρείας draw.fgeurope.gr: α) το ονοματεπώνυμο, β) τη διεύθυνση κύριας κατοικίας, όπου θα εγκατασταθεί το μηχάνημα και στην οποία δεν πρέπει να είναι εγκατεστημένο άλλο κλιματιστικό, γ) το τηλέφωνο επικοινωνίας, δ) τον αριθμό παροχής της ΔΕΗ. (Διευκρινίζεται ότι για κάθε παροχή της ΔΕΗ, δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχει ένας μόνο καταναλωτής).

Η διαδικασία

- Η δωρεάν εγκατάσταση των κλιματιστικών σε όλη την ελληνική επικράτεια, θα γίνεται από συνεργεία ή συνεργαζόμενους τεχνικούς της FG EUROPE Α.Ε.

- Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων και η ηλεκτρονική κλήρωση, που θα γίνει την Τρίτη, 14/1/2014, θα είναι υπό την εποπτεία της συμβολαιογράφου Αθηνών κ. Μαρίας Παν. Τσαγγάρη.

- Πέραν των 1.000 δικαιούχων, θα κληρωθούν και 100 αναπληρωματικοί για την κάλυψη των περιπτώσεων που κάποιοι θα έχουν συμμετάσχει στην κλήρωση χωρίς να δικαιούνται βάσει των ως άνω προϋποθέσεων.

- Η λίστα με τα ονοματεπώνυμα των κληρωθέντων δικαιούχων και των αναπληρωματικών, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

- Τα στοιχεία των συμμετεχόντων στην κλήρωση αποτελούν προσωπικά δεδομένα κατά την έννοια του ν. 2472/1997 και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από την εταιρεία για τον ως άνω αναφερθέντα σκοπό. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα καταστραφούν από την εταιρεία σύμφωνα με το νόμο, υπό την εποπτεία της ως άνω συμβολαιογράφου.

Για πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα, από σταθερά στο 800 100 5483 χωρίς χρέωση και από κινητά στο 210 95 87 380.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου