Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Aποστολή αγάπης από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων σε Πωγωνιανή και Ντουραχάνη


Aποστολή αγάπης από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων σε Πωγωνιανή και Ντουραχάνη

Στην ακριτική Πωγωνιανή ,προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια των ανθρώπων της Κιβωτού βρέθηκε σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων , αποδεικνύοντας την ευαισθησία που τη διακατέχει πρωτοβουλίες αγάπης και αλληλεγγύης προς τους ανήμπορους συνανθρώπους μας. Με μια κλούβα πράγματα η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων έστειλε

μήνυμα συμμετοχής και σύμπραξης , αποδεικνύοντας ότι δεν περιορίζεται μόνο στα υπηρεσιακά καθήκοντα , αλλά κάτι τέτοιες στιγμές το ανθρώπινο καθήκον προέχει όλων..
Ο ίδιος ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων Ανδρέας Παπιγκιώτης παρέδωσε την αποστολή αγάπης όλων των συναδέλφων του Αστυνομικών, τους οποίους ευχαρίστησε για την ανταπόκριση και την ευαισθησία που επέδειξαν.


ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΙΓΚΙΩΤΗΣ.’’Ικανοποίησή μας η προσφορά’’
Η χαρά της προσφοράς από το υστέρημα και η ευγνωμοσύνη στα μάτια όλων όσων λαμβάνουν τη βοήθεια , συγκίνησε τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων , όταν παρέδωσε τρόφιμα , φάρμακα, ρούχα και γραφικά είδη στους ανθρώπους της κιβωτού στην Πωγωνιανή, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος και συγκινημένος από τη συλλογική προσπάθεια που γίνεται εκεί.
Ακολούθως η αποστολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων οδηγήθηκε στη Μονή Ντουραχάνης , όπου μία δεύτερη κλούβα με είδη πρώτης ανάγκης διατέθηκαν για τις ανάγκες των ανθρώπων που έχουν επίσης ανάγκη και για τους οποίους φροντίζει ακούραστα ο παππά Θανάσης καθημερινά . Ο Αστυνομικός Διευθυντής μίλησε μαζί του και χάρηκε διπλά όταν διαπίστωσε πόσο καλά είναι και πόσο ακούραστα κάνει το έργο του ο παππά Θανάσης στην κοινωνία.
Ο κ. Παπιγκιώτης εξήρε το σπουδαίο έργο που γίνεται από τη Μονή και τους ανθρώπους της και δήλωσε ικανοποιημένος που η Αστυνομική Διεύθυνση έβαλε το λιθαράκι της σε μια συλλογική προσπάθεια.


ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Στο μεταξύ οι επισκέψεις του κ. Παπιγκιώτη στα Ελληνοαλβανικά σύνορα είναι συχνές , καθώς τα προβλήματα της ασφάλειας και της αστυνόμευσης είναι το μεγάλο ζητούμενο ..
Έχει σφαιρική εικόνα για όλα τα προβλήματα και τις ανάγκες της περιοχής , διαβεβαιώνοντας ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων κάνει ότι καλύτερο με το προσωπικό που έχει στη διάθεσή της για να θωρακίσει την ευρύτερη περιοχή.


ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ.
Τέλος για την εορταστική περίοδο αυξημένα είναι τα μέτρα και στην περιοχή μας , με μεγαλύτερη ενίσχυση της τροχαίας , τόσο στις εθνικές οδούς όσο και στο κέντρο των πόλεων. Ο κ. Παπιγκιώτης συνέστησε προσοχή και κυρίως να μη γίνεται χρήση του αυτοκινήτου μετά από κατανάλωση αλκοόλ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου