Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

186 κιλά κάνναβης με το πρώτο φως της ημέρας


186 κιλά κάνναβης με το πρώτο φως της ημέρας 


Στην χαλάρωση των ελέγχων λόγω των εορταστικών ημερών φαίνεται πως πόνταρε ένας 34χρονος Αλβανός, που θέλησε να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ωστόσο, οι υπολογισμοί του δεν αποδείχθηκαν σωστοί και έπεσε στα χέρια αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και Β΄ Δελβινακίου, νωρίς σήμερα το πρωί στο 30ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας, στη διασταύρωση Σουλόπουλου). Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν στο πορτ – παγκάζ και στα πίσω καθίσματα, 176 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 186 κιλών και 450 γραμμαρίων.
Ο 34χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών. Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.
Ο 34χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου