Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

100 κιλά ηρωίνη εντοπίστηκαν σε φορτηγό μεταφοράς ζώων!..


100 κιλά ηρωίνη εντοπίστηκαν σε φορτηγό μεταφοράς ζώων!..


• Μια από τις μεγαλύτερες ποσότητες ηρωίνης (είναι η τρίτη μεγαλύτερη ποσότητα που έχουν κατάσχει ποτέ στην Ελλάδα οι λιμενικές αρχές), κατασχέθηκε το Σάββατο στην Ήπειρο, με τις Διωκτικές Αρχές να καταφέρνουν ένα μεγάλο χτύπημα στα διεθνή κυκλώματα εμπορίας σκληρών ναρκωτικών.
Οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, εντόπισαν περισσότερα από 100 κιλά ηρωίνη (!) σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη φορτηγού, που χρησιμοποιούνταν για μεταφορά ζώων. Αν και οι διακινητές είχαν δημιουργήσει ειδική κρύπτη στο σασί του φορτηγού και είχαν τοποθετήσει την ηρωίνη κατανεμημένη σε 190 πακέτα, ωστόσο δεν κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι από τον αστυνομικό σκύλο, ο οποίος και μύρισε τις ναρκωτικές ουσίες.
Ο 37χρονος Βούλγαρος οδηγός καθώς και ο 35χρονος ομοεθνής συνοδηγός του οχήματος συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά, το Φ/Γ όχημα, τα χρηματικά ποσά των 1.500 ευρώ και 400 δολαρίων Η.Π.Α. καθώς και 4 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Και 125 ναρκωτικά χάπια
Εξάλλου, στην Πρέβεζα συνελήφθη μια ημεδαπή γυναίκα, ηλικίας 51 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που έκαναν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. βρήκαν στην κατοχή της 125 ναρκωτικά χάπια, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, τα οποία και κατέσχεσαν.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

http://www.proinoslogos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου