Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Σε κινητοποίηση στο ΚΕΑΟ καλεί η ΠΑΣΕΒΕ


Σε κινητοποίηση στο ΚΕΑΟ καλεί η ΠΑΣΕΒΕ

Μαζική παράσταση στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών που λειτουργεί στα γραφεία του ΙΚΑ στην οδό Παύλου Μελά, πραγματοποιεί η ΠΑΣΕΒΕ Νομού Ιωαννίνων την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου, στις 8 το πρωί, με πλαίσιο διεκδίκησης τη μη λήψη αναγκαστικών μέτρων σε βάρος των οφειλετών του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών.
Η ΠΑΣΕΒΕ κάνει λόγο για «ανθρωποφάγο κυνήγι» την ίδια ώρα που υπάρχει επιδείνωση της φοροεπιδρομής , καλώντας σε δυναμικές αντιδράσεις. Κάλεσμα για αναχαίτιση των σχεδίων εξόντωσης απηύθυνε και ο Γραμματέας της ΠΑΣΕΒΕ Ιωαννίνων Γιώργος Ευθυμίου, θέτοντας τα αιτήματα, αλλά και καταγγέλλοντας την ΟΕΒΕ για το ότι δεν υπήρξε απόφαση στήριξης της κινητοποίησης.
«Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μπουν μπροστά και να διεκδικήσουμε πάγωμα των χρεών προς τον ΟΑΕΕ, το Δημόσιο και τις Τράπεζες, κεφαλαιοποίηση των χρεών χωρίς προσαυξήσεις και πρόσθετα τέλη, μακροχρόνια ρύθμιση με δόσεις που να μην ξεπερνούν συνολικά το 10% του διαθέσιμου εισοδήματος. Αποποινικοποίηση των χρεών προς τον ΟΑΕΕ, κατάργηση των αντίστοιχων νόμων. Κατάργηση του ΚΕΑΟ για χρέη στον ΟΑΕΕ. Κατάργηση της ασφαλιστικής ενημερότητας για τον ΟΑΕΕ. Να μην αφήσουμε να ακουμπήσουν χέρι σε καμία επαγγελματική εγκατάσταση, σε κανένα σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τη συμμετοχή του στην κινητοποίηση ανακοίνωσε και το Σωματείο Επισκευαστών Αυτοκινήτων Ιωαννίνων, με τον πρόεδρό του Βαγγέλη Βλάχο να κάνει λόγο για αγώνα επιβίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου