Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα σε Γιάννενα και Άρτα

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα σε Γιάννενα και Άρτα
Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα από αστυνομικούς των κατά τόπους Διευθύνσεων Αστυνομίας. Ειδικότερα:
• Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, συνελήφθη στην Άρτα, 31χρονη , διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πειραιώς Αττικής, με την
οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών για κλοπή.
• Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνελήφθη στα Ιωάννινα, 32χρονος υπήκοος Πακιστάν, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς Αττικής, για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης. Επιπρόσθετα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, ο 32χρονος κατείχε και υπέδειξε πλαστή βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής, που όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την είχε προμηθευτεί έναντι του χρηματικού ποσού των (1.500) ευρώ.
• Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, συνελήφθη στα Ιωάννινα, 30χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

• Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, συνελήφθησαν ένας 34χρονος Έλληνας και ένας 23χρονος Αλβανός, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών. Ειδικότερα, οι δύο δράστες εντοπίστηκαν σε κεντρική οδό της πόλης των Ιωαννίνων, να ενεργούν έρανο υπέρ σωματείου, χωρίς την 2απαιτούμενη από το νόμο αδεία. Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ένα μπλοκ αποδείξεων και πενήντα δύο (52) έντυπα του ανωτέρω σωματείου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου