Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Θα έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα με το παζάρι στο Λούρο;




Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας την ερχόμενη Δευτέρα.

Και ο λόγος δεν γίνεται για κάποιο θέμα που βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη, αλλά για το εάν θα τεθεί προ ημερησίας το σοβαρό θέμα που προέκυψε στο Λούρο και έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία.
Και φυσικά αφορά στην εμποροπανήγυρη που διοργανώθηκε και τα όσα με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ηλεκτρολόγων Πρέβεζας έδωσε στην δημοσιότητα.
Όπως μαρτυρούσαν και τα μπάνερ που "κοσμούσαν" πολλά σημεία του Δήμου Πρέβεζας η εμποροπανήγυρη διοργανώθηκε από τον Δήμο.
Την ίδια ώρα ο σύλλογος ηλεκτρολόγων σε αυτοψία διαπιστώνει πέρα από σωρεία παραβάσεων της κείμενης νομοθεσίας και παραβίαση ηλεκτρολογικού πίνακα του Δήμου.
Ας θυμηθούμε τι ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Π.Ε. Πρέβεζας:
«Επικίνδυνες καλωδιώσεις χωρίς προστατευτική σωλήνα, παράκαμψη στο ρελέ διαρροής (bypass), ακατάλληλες συνδέσεις που εγκυμονούσαν μεγάλο κίνδυνο για την δημόσια ασφάλεια, ακόμα και μικρών παιδιών μιας στον χώρο, υπήρχε Λούνα Πάρκ…
Διενεργήθηκε εκτεταμένος έλεγχος της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης και εκτός των άλλων διαπιστώθηκε, ότι ενώ υπήρχε νέα παροχή ρεύματος για την ηλεκτροδότηση της εμποροπανήγυρης, υπήρχε και παράτυπη ηλεκτρολογική σύνδεση με υφιστάμενο πίνακα του Δήμου, ο οποίος είχε παραβιαστεί και τροφοδοτούσε υπαίθριο εστιατόριο και το λούνα πάρκ χωρίς καν ρελέ διαφυγής…»
Μετά από αυτά που ανέφερε ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων δεν μένει παρά να δούμε εάν και από ποιον και κάτω από ποια βάση, θα έρθει το θέμα στο Δημοτικό Συμβουλίου προκειμένου να δοθούν διευκρινίσεις για την διοργάνωση αλλά και τον τρόπο που στήθηκαν οι εγκαταστάσεις.





pamepreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου