Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στο φως νέα «εταιρεία δολοφόνων»… στο Κολωνάκι! [pics]

Χάρις Κ. Λαμπρόπουλος

Μία ακόμη υπόθεση «εταιρείας δολοφόνων» που στοιχειοθετείται και πρόκειται σύντομα να έρθει στο φως από το RPNtv.gr και την εφημερίδα «Η Αξία», την οποία εξιχνιάζει ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το RPNtv.gr, ο κ. Σπύρου, μετά την πάλαι ποτέ περιβόητη υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και έμεινε στην ιστορία ως η «εταιρεία δολοφόνων», πρόκειται να αποκαλύψει μία ακόμη συμμορία υψηλών προσώπων, την οποία χαρακτηρίζει ως «εταιρεία δολοφόνων» με τα «λευκά κολάρα».
Εμπλεκόμενοι δύο μεγαλοδικηγόροι, ένας φαρμακοποιός, ένας ψευτοεπιχειρηματίας, ο τραπεζικός υπάλληλος «μετρ της απάτης» από την Κηφισιά, ένας «σπουδαίος» συμβολαιογράφος με παρελθόν πολλαπλών κακουργημάτων και μία κληρονόμος από το Κολωνάκι…
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθεόφοβοι επιστράτευσαν για ψευδομάρτυρα ακόμη και αρχιμανδρίτη! Ο δε συμβολαιογράφος από την τελευταία -μόνο- λεία τους στο Κολωνάκι εισέπραξε (αντ)αμοιβή 2,5 εκατ. ευρώ!    

ΥΓ.: Στις φωτογραφίες, το RPNtv.gr έχει απαθανατίσει τον ιδιωτικό αστυνομικό Κώστα Σπύρου, την ώρα που παγιδεύει τα θύματά του στον «ιστό»… Τα πρόσωπα είναι από τους πραγματικούς πρωταγωνιστές γι’ αυτό και τα δημοσιεύουμε με ευθύνη μας καλυμμένα
fonaklas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου