Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Πολύδωρας: Έτσι μου πρότεινε ο Τσίπρας να γίνω πρόεδρος! "Δεν είμαι κολλητός του Χριστοφοράκου, γι' αυτό δεν με θέλει η ΝΔ"
Τον διάλογο που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα και πώς ο Πρωθυπουργός τού πρότεινε να γίνει υποψήφιος πρόεδρος του ΕΣΡ αποκάλυψε ο Βύρων Πολύδωρας μιλώντας στην ΕΡΤ.
Ο κ. Τσίπρας του τηλεφώνησε και του είπε:"Τι θα έλεγες να γίνεις πρόεδρος του ΕΣΡ;", με τον κ. Πολύδωρα να απαντά "Ευχαριστώ, αλλά έχω πολλούς εχθρούς". Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης εξήγησε ότι αναφερόταν στην ηγετική ομάδα της ΝΔ. "Δεν μου μιλούν, με συκοφαντούν και με χτυπάνε μέσω των μίντια", είπε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τον κ. Πολύδωρα, ο Πρωθυπουργός τού απάντησε: "Ναι, αλλα έχεις και πολλούς φίλους". Έτσι, ο Βύρων Πολύδωρας του είπε: "Αποδέχομαι, γιατί είμαι μαχητής και είναι τιμητική η πρόσκληση και δεν φοβάμαι τα ρίσκα. Αποδέχομαι την πρόκληση. Περισσότερο επενδύω στη σοφία των πολιτκών που θα πάρουν την απόφαση να με βγάλουν".
Ο διάλογος έγινε πριν το ταξίδι του κ. Τσίπρα στη Σαμοθράκη για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου, την 28η Οκτωβρίου, στον Άη Στράτη.

"Πυρά" σε ΝΔ

Ο Πολύδωρας σχολίασε τις έντονες αντιδράσεις της Νέας Δημοκρατίας για την υποψηφιότητά του, απαντώντας πως "Δεν πληρώ τις προϋποθέσεις γιατί δεν είμαι κολλητός του Χριστοφοράκου".
Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Στενοχωρήθηκα πολύ με τη στάση της ΝΔ. Νιώθω σαν να έπεσε πάνω μου σεισμός, χειρότερος της Ιταλίας. Θέλω να σημειώσω με πικρία ότι δεν εκφράζει αυτή η θέση της ΝΔ, όλη τη ΝΔ. Οι περισσότεροι βουλευτές της ΝΔ είναι μαζί μου. Ο πολύς κόσμος της ΝΔ είναι μαζί μου. Αυτοί κάνουν τακτικισμούς να ρίξουν την κυβέρνηση και να προχωρήσουν τις φιλοδοξίες τους".
Και συνέχισε, λέγοντας πως: "Ο Σαμαράς και η παρέα του ήθελαν να με εξοντώσουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου