Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΤΟ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ






Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατέθεσε ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό οικονομικών σχετικά με το μέγα θέμα των δανείων σε ελβετικό φράγκο..Ενα σοβαρό θέμα που αφορά περί των 70.000 δανειοληπτών ανά την Ελλάδα οι οποίοι βρεθήκανε λόγω της υποτίμησης του Ευρώ έναντι του Ελβετικού φράγκου να αποπληρώνουν δυσβάσταχτες δόσεις.
Για να καταλάβετε το φαιδρό και το άσχετο της ανυπαρξίας του πολιτικού προσωπικού της χώρας δεν μένει παρά να διαβάσει την κάτωθι ερώτηση της κυρίας παπακώστα. Αναφέρεται σε μονομερή ενέργεια κάποιας τράπεζας της Ελβετίας την οποία μάλλον ερευνά η αρμόδια επιτροπή οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας. Οσο για την ισοτιμία του ελβετικού φράγκου προφανώς και δεν γνωρίζει πως αυτή καθορίζεται από τις διεθνείς αγορές συναλλάγματος.
Σύμφωνα πάντα με την εν λόγω ερώτηση η Νέα δημοκρατία είχε σκοπό το θέμα να το λύσει νομοθετικά αλλά δεν πρόλαβε μια και δεν την άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λες και τώρα δεν μπορούν να καταθέσουν στην βουλή συγκεκριμένη πρόταση νόμου.
Προφανώς και η κυρία Παπακώστα ξέχασε πως η κυβέρνηση Σαμαρά δια των ανακεφαλαιοποιήσεων κάλυψε ένα μεγάλο μέρος και των εν λόγω κόκκινων δανείων και σήμερα με την δική τους ανοχή και σιωπή συναινούν στο έγκλημα πώλησης όλων των κόκκινων δανείων σε ξένα funds από την κυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστεράς.


Μην ρίχνεται άλλα κροκοδείλια δάκρυα κύριοι της Νέας Δημοκρατίας μέσα στα πλαίσια της πολιτικής σας σπέκουλας γιατί ο Ελληνικός λαός σας πήρε χαμπάρι.


Για την Ιστορία της υποθέσεως να σας θυμίσουμε τι είχε καταγγείλει ο σύλλογος δανειοληπτών ελβετικού φράγκου κατά την περίοδο της δικής σας διακυβέρνησης


http://www.daneia-chf.gr/enimerosi/page/3/articles/edo-prostasia-ekei-prostasia-pou-einai-i-prostasia.html





bankstersae

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου