Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ - Λύση στα προβλήματα, οι προσλήψεις στην καθαριότητα






Αρκετά ζητήματα αναμένεται να προκληθούν από τα μέσα Δεκεμβρίου και έπειτα στο Δήμο Ιωαννιτών, στο θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων.



Αιτία και αφορμή η τεράστια καθυστέρηση μέχρι σήμερα στην οριστικοποίηση των πινάκων κατάταξης για τους προσληφθέντες στην υπηρεσία καθαριότητας, μέσω των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού.
Στις 10 Δεκεμβρίου λήγει η περίοδος ισχύος των προσωρινών πινάκων κατάταξης και αν δεν προκύψουν οι οριστικοί πίνακες, τότε καταργούνται.
Σε χθεσινές του δηλώσεις στο Ioannina TV, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Δημήτρης Κατηρτσίδης, ανέφερε πως δημοτική αρχή, προτίθεται να προχωρήσει σε προσλήψεις διμηνιτών για να καλυφθούν τα κενά που ίσως υπάρξουν και στην αποκομιδή στην πόλη, αλλά και στην ΔΕ Μπιζανίου, όπου λήγει η περίοδος ισχύος της σύμβασης με τον ανάδοχο εργολάβο.
Στην υπηρεσία καθαριότητας στο μεταξύ έχουν ήδη πιάσει δουλειά 39 εργαζόμενοι που προσελήφθησαν μέσω της κοινωφελούς εργασίας σε σύνολο 74 εργαζομένων, που είχε αιτηθεί η υπηρεσία.
Οι υπόλοιποι 35 αναμένονται τις επόμενες ημέρες με την υπηρεσία να ρίχνει το βάρος στην αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων, στη στελέχωση των συνεργείων πλυντηρίων κάδων και στον οδοκαθαρισμό.
Στο μεταξύ μόλις χθες «βγήκε στον αέρα» η προκήρυξη του Δήμου Ιωαννιτών για την προμήθεια νέων συμβατικών κάδων απορριμμάτων, αλλά και νέων συγκροτημάτων υπογειοποιημένων κάδων, που θα τοποθετηθούν σε έξι ακόμη επιλεγμένα σημεία της πόλης.


anex.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου