Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ




ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση πεζού

Σήμερα (05-11-2018) και ώρα 05:10΄, στο 2ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού (στο ρεύμα προς 


Ηγουμενίτσα), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 29χρονο αλλοδαπό πεζό ενώ ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.

Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση και παράνομη είσοδο

Συνελήφθη, προχθές (03-11-2018) το μεσημέρι στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 18χρονος αλλοδαπός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΤΑΣ

Σύλληψη 30χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη καταστήματος για ηχορύπανση

Συνελήφθη, χθες (04-11-2018) μετά τα μεσάνυκτα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, ένας 30χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, κατελήφθη να λειτουργεί μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σύλληψη φυγόποινης ημεδαπής

Συνελήφθη, χθες (04-11-2018) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία 30χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης επτά μηνών, για τα αδικήματα της απλής σωματικής βλάβης από πρόθεση και της εξύβρισης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (04-11-2018) το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 24χρονος αλλοδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου