Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ…





Σκάφος ονόματι ¨Varyag¨ την ώρα που πλησίασε ακτής το Τσανάκκαλε για να πάρει λαθρομετανάστες, προσάραξε με αποτέλεσμα να συλληφθεί το πλήρωμα, τρεις Ουκρανού και 2 Ρώσοι.



Το πλοίο Varyag που έφερε ρωσική σημαία και το οποίο παρακολουθούνταν από το λιμενικό για 6 μήνες με την υποψία πως διακινούσαν λαθρομετανάστες, την Τετάρτη το πρωί προσάραξε στην παραλία του χωριού Νταλιάν της κοινότητας Γκέγικλι, την ώρα που πήγαινε να πάρει
λαθρομετανάστες.Οι λαθρομετανάστες δεν μπόρεσαν να ανεβούνε, ενημερώθηκε το λιμενικό που τους συνέλαβε όλους και μεταξύ αυτών το πλήρωμα του πλοίου, 3 Ουκρανούς και δύο Ρώσους.
Μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών στην Στρατοχωροφυλακή του Γκέγικλι, το πλήρωμα του πλοίου Varyag, δηλαδή οι Ουκρανοί Μικαίλο Σερμπάκοφ, Βιτάλι Σιντένκο και Ανατόλι Νικολάεφ και οι Ρώσοι Όλεγκ Κρουτσκόφ και Στάσις Τεκόριους, μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια του Έζινε και μετά προφυλακίστηκαν στις φυλακές του Τσανάκκαλε.

Οι 51 λαθρομετανάστες από Αφγανιστάν, Ιράκ και Συρία που έχασαν το όνειρο να περάσουν στην Μυτιλήνη, μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών στο Άιβατζικ, στάλθηκαν στο Κέντρο Επιστροφής Αλλοδαπών.

πηγη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου