Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Ακόμη μία σύλληψη αλλοδαπού στο Πληκάτι Ιωαννίνων για παράβαση της δασικής νομοθεσίας





Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα αρωματικού-φαρμακευτικού φυτού, βάρους -31- κιλών και -300- γραμμαρίων, την οποία είχε συλλέξει από την παραπάνω περιοχή 


Ακόμη μία σύλληψη αλλοδαπού πραγματοποιήθηκε χθες (10-05-2019) το βράδυ σε ορεινή και δύσβατη περιοχή στο Πληκάτι Ιωαννίνων, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών δράσεων για την πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. 


Πρόκειται για έναν 51χρονο, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Πυρσόγιαννης και σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της δασικής νομοθεσίας και της παράνομης εισόδου στη χώρα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 51χρονο αλλοδαπό στην παραπάνω περιοχή, να έχει εισέλθει παράνομα στη χώρα και να έχει συλλέξει ποσότητα αρωματικού-φαρμακευτικού φυτού, συνολικού βάρους -31- κιλών και -300- γραμμαρίων.

Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα του θεραπευτικού φυτού.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου