Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (10-05-2019) το απόγευμα στο Πέραμα Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 15χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή. 


Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 15χρονος, προχθές (09-05-2019) το μεσημέρι στο Πέραμα Ιωαννίνων, εισήλθε σε βοηθητικό χώρο καταστήματος (μίνι μάρκετ) και χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαίρεσε από τσάντα υπαλλήλου του καταστήματος, αντικείμενα και ένα πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα. 


Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε μέρος του κλεμμένου χρηματικού ποσού, το οποίο και αποδόθηκε στην παθούσα.


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (10-05-2019) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη, χθες (10-05-2019) το βράδυ στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών, ένας 73χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσπρωτίας, ποινής φυλάκισης τεσσάρων ετών και τριών μηνών, για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οπλοχρησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου