Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

ΑΟΖ: Οι Τούρκοι περικυκλώνουν την Κύπρο με τρία πλοία – ΦΩΤΟ

Μετά τον Πορθητή και το Γιαβούζ, η Άγκυρα φέρνει και το Μπαρμπαρός νότια της Κύπρου για να ολοκληρωθεί η περικύκλωση του νησιού.Τη στιγμή αυτή όπως φαίνεται και από την εικόνα έχουμε τον Πορθητή να επιχειρεί στα δυτικά του νησιού, το Γιαβούζ στα ανατολικά και το Μπαρμπαρός, το οποίο όμως δεν είναι γεωτρύπανο αλλά έρευνας και διάσωσης.

Επιχειρεί πάντως σε θαλάσσια περιοχή νοτίως της Κύπρου όπου έχουν μοιραστεί τα «οικόπεδα» στα οποία ερευνούν οι ξένοι ενεργειακοί κολοσσοί.


Ο επίσημος λογαριασμός του Υπουργείου Άμυνας της Τουρκίας έφερε στο φως εικόνες από τα τουρκικά πλοία που επιχειρούν περιμετρικά της Κύπρου μαζί με τη συνοδεία τους.
Νωρίτερα μέσα στη μέρα, ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας προειδοποίησε ότι όσο δεν βρίσκεται μια κοινά αποδεκτή λύση για τους πόρους της κυπριακής ΑΟΖ, η Τουρκία θα συνεχίζει τις ενέργειές της στην ανατολική Μεσόγειο.


onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου