Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε

Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε
Αναστάσιος Σ. Βέντζης Α.Ε - Λεωφόρος Ιωνίας Μεγ. Βαθεία Ανατολή Ιωάννινα - τηλ : 26510 46955 - 26510 47897 - EMAIL : ventzissa@hotmail.com - Οικοδομικά Εργαλεία και Υλικά Ξυλεία Σίδηρος Οικοδομών Σίδηρος Εμπορίου Θερμοπροσόψεις Παραγωγή Αδρανών Υλικών Δόμηση - Κατοικία.

Most Popular

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2019

Σ. Κρικέτος για σύλληψη Ζακ Κωστόπουλου: Υπάρχει και η νόμιμη αστυνομική βία


Στο τι περιμένει ο κλάδος της αστυνομίας από τον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή One Line ο γενικός γραμματέας ΈνωσηςΑστυνομικών Υπαλλήλων, Σπήλιος Κρικέτος.Μιλώντας για τη σύλληψη του Ζακ Κωστόπουλου είπε πως «κανείς δεν κλώτσησε κανέναν» είπε και συμπλήρωσε πως «λάβαμε σήμα για ληστεία και όταν φτάσαμε εκεί και βρήκαμε έναν άνθρωπο να κρατάει γυαλί και να απειλεί».

«Όλοι αυτοί βρέθηκαν κατηγορούμενοι και θα δούμε το αποτέλεσμα της ΕΔΕ» διευκρίνισε και κατέστησε σαφές πως κάποιες φορές «χρειάζεται και η νόμιμη αστυνομική βία». «Κανένας δεν κάθεται να τον συλλάβουν και να τον πάνε στη δικαιοσύνη. Έχουν κινδυνέψει να σκοτωθούν δικοί μας άνθρωποι. Να καταλάβουν ότι η αστυνομία βεβαίως πρέπει να σκέφτεται τα δικαιώματα του πολίτη, άρα να καταλάβει και η κοινωνία ότι κανένας δεν συλλαμβάνεται με λουλούδια». Τέλος, μιλώντας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδερφοί του, κατέστησε σαφές πως «οι αστυνομικοί δεν πηγαίνουν στη δουλειά τους φορώντας τη στολή, γιατί φοβούνται ότι θα τους σκοτώσουν».
onetv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου